Betbuilder
Ora
Cote
1.01
1000
Linkuri utile
Food, drinks & games! Toate la Fortuna Arena

Food, drinks & games! Toate la Fortuna Arena

Ce poate fi mai plăcut decât să ai un loc în care să poți să te întâlnești cu prietenii, să mănânci o pizza bună sau un burger suculent, să bei o bere rece sau poate un cocktail rafinat, asta în timp ce urmărești meciul echipei favorite sau îți încerci norocul la cele mai noi sloturi de pe piață? Poți avea parte de toate astea și de multă distracție dacă vii la Fortuna Arena.

Deschis peste drum de Mega Mall, pe Sos. Pantelimon nr. 229 din București, Fortuna Arena arată ca un veritabil pub englezesc, cu o notă modernă adusă de cele mai noi slot machines de pe piață. Evenimentele sportive sunt proiectate pe un ecran uriaș, așa că poți vedea ce se întâmplă pe teren și în timp ce mergi să pui un bilet pe victoria echipei favorite. Sau cine știe, poate în pauza meciului te simți atins de zeița Fortuna și îți încerci norocul timp de câteva spinuri.

Se spune că e greu să găsești un mix bun, dar te asigurăm că Fortuna Arena are câte ceva pentru fiecare. Mancare bună, bere rece, cote mari, cele mai tari jocuri și o experiență de neratat.
Te așteptăm în fiecare zi, la orice oră, pentru că Fortuna Arena are program NON-STOP. Pe Sos. Pantelimon, nr. 229, peste drum de Mega Mall. Ne vedem acolo!