Betbuilder
Ora
Cote
1.01
1000
Linkuri utile
5 lei sau 20 de lei, câștigi cât vrei!

5 lei sau 20 de lei, câștigi cât vrei!

Depune cel puțin 25 de lei sau cel puțin 50 de lei în perioada campaniei și iei automat un Pariu fără Risc în valoare de 5 sau 20 lei. Înscrie-te în campanie apăsând butonul "Mă înscriu"!




Perioada campaniei
Promoția se derulează în intervalul 2 noiembrie,ora 10:00 - 4 noiembrie, ora 23:59.
Mecanismul campaniei
Pentru a participa la aceasta promoție jucătorii trebuie să se înscrie apăsând pe butonul “Mă înscriu” înainte de a efectua depunerea.
Pentru a putea primi bonusul de tip Pariu Fără Risc, jucătorii trebuie să efectueze o depunere de minim 25 lei pentru a primi 5 lei Pariu Fără Risc sau minim 50 lei pentru a primi 20 lei Pariu Fără Risc, prima depunere din zi este luată în considerare, pe website-ul www.fortuna.ro și/ sau în aplicația de sport Fortuna, în perioada campaniei.
Bonusul poate fi luat o dată pe zi, în fiecare dintre cele 3 zile ale campaniei.
Premiile campaniei
În această campanie se vor acorda Pariuri Fără Risc de 5 lei sau 20 lei conform condițiilor de îndeplinire ale campaniei.
Acordarea bonusurilor
Pariul Fără Risc va fi acordat automat după efectuarea depunerii.
În cazul unei depuneri între 25 lei – 49 lei jucătorul va primi 5 lei Pariu Fără Risc.
În cazul unei depuneri de 50 lei sau mai mult, jucătorul va primi 20 lei Pariu Fără Risc.
Prima depunere din zi este luată în considerare. O dată ce jucătorul a primit unul dintre bonusuri, nu îl mai poate lua si pe celălalt în ziua respectivă.
Pariul Fără Risc trebuie plasat pe un bilet de tip prematch cu o cotă minimă de 1.6 pe bilet. 
Biletul trebuie sa conțină minim 1 eveniment din competițiile Europene (Champions League, Europa League sau Conference League)
Jucătorii au la dispoziție 1 zi sa accepte bonusul și 1 zi sa plaseze un pariu.
Termeni și condiții generale
Această campanie este valabilă doar pentru clienții care au împlinit vârsta de 18 ani și au un cont valid pe www.fortuna.ro. 
Jucătorii eligibili pentru această ofertă sunt cetățenii români și toți cetățenii care au rezidență română.
În cazul în care un jucător deschide mai multe conturi cu scopul de a revendica acest bonus de mai multe ori, aceste conturi vor fi închise, iar fondurile vor fi reținute.
Jucătorii ale căror conturi au fost închise înainte de data acordării bonusului nu se vor califica pentru primirea acestuia.
Această campanie nu se cumulează cu alte campanii.
Vă rugăm să rețineți că puteți dispune de un singur bonus pe rând în secțiunea bonus a contului dvs. Alte bonusuri pot fi în așteptare. După ce ați terminat cerințele de rulare ale unui bonus, veți putea începe cerințele de rulare pentru bonusul următor.
Fortuna poate să anuleze, să șteargă, să modifice sau să suspende în orice moment această promoție sau să modifice termenii și condițiile din orice motiv, inclusiv din motive tehnice care pot fi, dar nu se limiteaza la, virusi cibernetici, bug-uri, manipulări ale sistemului sau defecțiuni tehnice, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor a modificărilor prin publicarea acestora pe website-ul www.fortuna.ro și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.
În cazul în care Fortuna consideră că un jucător folosește tactici de pariere la cote cu risc minimal pentru a îndeplini cerințele de acordare a bonusurilor, acestuia i se vor anula toate bonusurile și câștigurile obținute prin intermediul acestora. Astfel de tactici includ, fără a se limita la, parierea pe roșu sau negru, pe numere pare sau impare, etc.
Fortuna își rezervă dreptul de a revizui înregistrările tranzacțiilor în orice moment, din orice motiv. În cazul în care, după o astfel de revizuire, se observă că jucătorul participă la strategii sau sisteme de joc pe care Fortuna le consideră a fi abuzive, ne rezervăm dreptul de a revoca dreptul clientului la promoție și de a-i retrage bonusul.
În cazul în care există divergențe între opinia jucătorului și a Organizatorului, decizia Organizatorului va prevala.
Fortuna își rezervă dreptul de a retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.
Prin participarea la această promotie, jucătorii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.
Se aplică termenii și condițiile generale Fortuna.