Betbuilder
Ora
Cote
1.01
1000
Linkuri utile

TIPURI DE PARIURI

Pariul simplu este un pariu de tip multiplu, pe rezultatele a cel puțin două evenimente.

La fel ca la Pariul Solo, poți adăuga fie suma pe care o joci, fie profitul pe care ți-l dorești, iar sistemul va calcula automat miza necesară.

Îți plac pariurile sistem? Pariul DOMINO e cu adevărat provocator.

DOMINO îți permite o pariere progresivă împărțind biletul în grupuri care vor fi evaluate independent.

Diferența față de MAXIKOMBI este dată de modul în care poate fi calculat câștigul. Dacă primul grup este câștigător, jumătate din miză intră în balanța de câștig, iar cealaltă jumătate va fi considerată miză pentru grupul B. Același algoritm este valabil și pentru următoarele grupuri alese pe bilet.

Grupul A trebuie să fie câștigător pentru ca biletul să nu fie considerat pierdut. Dacă grupul B este pierzător, atunci biletul DOMINO este parțial câștigător, astfel că primești la pasul anterior o sumă de bani aferentă grupului A.

Vezi detalii

Vrei să alegi mai multe meciuri pe un singur bilet, dar ai dubii în cazul anumitor evenimente? Alege să joci un bilet sistem și poți câștiga chiar și în cazul în care nu-ți ies toate pronosticurile!

Pariul MAXIKOMBI e o combinație de pariuri SIMPLE pe un singur bilet. Pe bilet poți alege maximum 13 grupuri, în care poți avea unul sau mai multe evenimente. Cu MAXIKOMBI poți câștiga și dacă n-ai pronosticat corect toate evenimentele. În cazul unui sistem cu 12 grupuri, poți avea 11 pierdute și tot ai câștigat!

Vezi detalii

FUNCȚII UTILE

Știm că ai nevoie de câștiguri cât mai rapid, după fiecare bilet inspirat! Tocmai de aceea, la Fortuna ai un avantaj în plus când joci pe site sau în aplicație: toate pariurile câștigătoare sunt validate instantaneu, așa că nu mai trebuie să aștepți finalul evenimentului pentru a primi banii în cont la biletele simple: joci și iei și banii în momentul în care s-a marcat golul de care aveai nevoie!

Vezi detalii

Nu ești sigur de rezultatele meciurilor care ți-au mai rămas pe bilet? Cu Early Cashout poți închide pariul înainte de finalul evenimentelor. Asigură-ţi câștigurile parțiale sau minimizează-ţi pierderile!

Early Cashout îți oferă ocazia de a încasa un pariu în desfăşurare înainte ca rezultatul final să fie decis. Tu alegi când este cel mai bun moment pentru a lua această măsură!

Vezi detalii

Disponibil pe mobil (aplicații si Generic Mobile), Pariul Instant îți permite să plasezi rapid pariuri single. Din două click-uri ai plasat biletul!

Ce trebuie să faci? Ține apăsat pe selecția dorită și apoi va apărea un pop-up cu pariul selectat. Alegi miza și pariul e gata. Poți preseta miza pentru ca pariul instant să fie și mai rapid.

De acum este simplu să-ți construiești biletul pentru agenție, direct pe site-ul fortuna.ro.

Din câteva click-uri (pe site sau în aplicație) ai deja biletul pregătit: alege selecțiile dorite, apasă căsuța 'AGENȚIE' și la final 'Pregătește bilet'. Cu codul generat te prezenți apoi în agenție pentru plasarea biletului. Astfel, tot ce trebuie să faci este să urmezi acești pași:

• alegi evenimentele dorite pe bilet

• alegi miza pe care vrei s-o joci

• apeși butonul "AGENȚIE" din colțul dreapta-sus al biletului

• apeși butonul "Pregătește un bilet"

• salvezi codul generat și îl prezinți la casierie, în orice agenție Fortuna!

Vezi detalii

Să pariezi e palpitant, distractiv, dar și simplu. Pentru ca toate acestea să fie valabile, ai opțiunea SUPERBILET. Îți poți aranja evenimentele în grupuri sau poți elimina evenimentele de pe bilet foarte ușor.

Vezi detalii

Apple Pay este un serviciu de plată digital. Datorită unui portofel electronic creat și oferit de Apple, utilizatorii de dispozitive mobile controlate de iOS nu mai au nevoie de card bancar atunci când efectuează tranzacții la Fortuna.

Apple Pay este o metodă de plata care excelează din punct de vedere al vitezei și comodității, securității și confidențialității, care îți permite să înlocuiești cardul cu propriul telefon, atunci când faci plăți online. Utilizatorii pot descărca aplicația Apple Pay din magazinul de aplicații și apoi au acces la portofelul Apple Pay pe care îl pot finanța de pe un card bancar obișnuit.

Vezi detalii

Poți să combini pariuri LIVE și pre-match pe același bilet, pe cele mai importante evenimente ale zilei, indiferent de sportul favorit. Intră în secțiunea LIVE de pe site sau din aplicație pentru a-ți alege pariurile pe care le vrei pe bilet. Meciurile care sunt în desfășurare au un simbol "L" în dreptul lor și pot fi combinate cu orice alt eveniment pre-match, din oferta prezentă pe pagina respectivă.

Vezi detalii

Poate vrei să-ți faci singur norocul, așa că poți să combini ce vrei tu pe bilet! Intră în oferta de pariere a meciului tău preferat de fotbal și personalizează-ți pariul! Poți combina pe tichet pariurile din același meci pe rezultatul final, pe numărul total de cornere, dar și pe numărul cartonașelor!

Vezi detalii

Cele mai profitabile combinații pre-stabilite sunt acum în oferta fortuna.ro. Alege-ți cota câștigătoare pentru pariurile pe rezultatul final, cornere și goluri - toate trei din același meci! Ai zeci de variante în fiecare zi, din cele mai importante competiții. Trebuie doar să intri în rubrica "Cel mai popular combo", din oferta de pariere a meciurilor, și le găsești acolo "gata-construite".

Vezi detalii

TIPURI DE BONUSURI ONLINE

Noul Multiplicator de Cote îți crește procentual câștigul posibil pe biletul pariat, de la 4% la 100%! Bonusul va fi adăugat automat pe biletele care cuprind între 3 și 20 de evenimente, iar astfel vei avea o cotă mărită a pariului.

Pentru biletele cu minimum 3 evenimente primești bonus 4%, iar pentru 20+ evenimente îți dublezi câștigul. Singura condiție este ca fiecare selecție de pe bilet să aibă cotă minimă de 1.25. Miza maximă admisă pe bilet este de 100 de lei. Mai mult, de acum poți combina pe același bilet Bonusul Dublu cu oferta Lucky Loser! Urmărește zi de zi promoțiile noastre pe fortuna.ro!

IMPORTANT! Biletele care conțin promoția Multiplicator de Cote nu contribuie la realizarea rulajului pentru bonusuri.

Vezi detalii

Dacă pierzi primul pariu, primești miza înapoi. Sună bine,nu? Asta se întâmplă atunci când beneficiezi de un risk free bet.

Acesta se acordă ca bonus în contul tău de pariuri. Urmărește promoțiile și concursurile Fortuna pentru a putea beneficia de bonusuri.

Vezi detalii

Pe fortuna.ro ai cea mai profitabilă combinație de pariuri! Intră în rubrica "Fotbal Speciale" pentru cele mai tari combinații ale zilei.

Sunt cote mărite, pentru combinații inedite. Spre exemplu, în același meci poți să pariezi pe echipa câștigătoare, pe primul marcator sau pe numărul de goluri, cartonașe sau cornere! Într-un singur pariu, pe o singură cotă mare. Ai numai de câștigat dacă urmărești oferta zilnică de pe site!

Vezi oferta

Dacă îți dorești să faci un bilet cu mai multe meciuri de top, Fortuna îți oferă șansă să câștigi la maximum!

Cote mărite, pentru bilete pre-stabilite!

Noi alegem meciurile, tu le joci și câștigi mai mult! Îți oferim automat o cotă mai mare decât ai obține cu un bilet normal și ai extra-câștig pe diverse combinații de meciuri, cu pariuri pe victorii și goluri marcate.

Într-un singur pariu, pe o singură cotă. Ai numai de câștigat dacă urmărești oferta zilnică de pe fortuna.ro. Acum poți să joci pe cele mai tari "pachete" de cote, din cele mai tari meciuri ale zilei.

Vezi oferta

Descoperă o metodă prin care îți poți mări câștigurile pe biletele Simple de pe fortuna.ro. Cu Oferta PLUS, poți paria pe favorite beneficiind de cote mărite! Adaugi mai multe evenimente pe bilet, ai cote mai mari pe meciurile din oferta Oferta PLUS!

Evenimentele din Oferta PLUS pot fi combinate cu alte evenimente alese de tine. Cu cât adaugi mai multe evenimente pe bilet, cu atât cota aleasă de tine din Oferta PLUS e mai mare.

IMPORTANT! Biletele care conțin evenimente din Oferta Plus nu contribuie la realizarea rulajului pentru bonusuri.

Vezi detalii

Lucky Loser îți oferă posibilitatea ca, în cazul în care ai plasat un bilet SIMPLU ce a fost validat ca fiind necâștigător pe fortuna.ro, să ți se returneze, totuși, un câștig.

Pentru ca un bilet de de pariuri să se încadreze pentru Lucky Loser, este necesar să îndeplinească concomitent următoarele condiții:

• cota totală a biletului să fie mai mare sau egală cu 100. Pentru stabilirea cotei totale vor fi luate în calcul doar evenimentele selecționate, nu și eventualele bonusuri de pe bilet (de ex. cotă mărită)

• cota minimă a fiecărui eveniment să fie 1.20, iar cea maximă 4.00

• pe bilet să se regăsească minim 5 evenimente

• un singur meci de pe bilet să fie pierzător

IMPORTANT! Biletele care conțin promoția Lucky Loser nu contribuie la realizarea rulajului pentru bonusuri.

Vezi detalii

Pentru ca totul să fie și mai distractiv și palpitant, îți oferim cote mărite la anumite evenimente, în fiecare zi. Cu Odds Booster, Oferta Plus și Meciul Zilei ai parte de cea mai bună ofertă și îți poți pune în valoare inspirația, pentru un profit mai mare. Urmărește zi de zi promoțiile noastre pe fortuna.ro!

Vezi detalii

Punctele de loialitate pot fi acumulate plasând pariuri cu miză minimă de 5 lei la secțiunea Prematch, LIVE, curse de câini, curse de cai, curse de masini, curse moto și fotbal virtual.

O miză de minimum 5 lei aduce un punct de loialitate (exemplu, dacă plasezi un bilet cu o miză de 10 lei, vei primi 2 puncte de loialitate).

Vezi detalii