Betbuilder
Ora
Cote
1.01
1000
Linkuri utile
pic

Alege-ți bonusul: Extra Câștig 200% sau 25 lei Pariu fără risc

Extra Câștig 200% sau 25 lei Pariu fără risc? Tu alegi. Depune minimum 30 lei cu codul EXTRA sau minimum 30 lei cu codul PARIU și ia unul dintre cele două bonusuri!

pic

+50 lei bonus Tipster

În fiecare zi de VINERI din luna IUNIE ai Bonus Tipster 50 lei la conectarea în aplicația Fortuna SPORT

pic

30 lei pariu fără risc!

În fiecare zi de JOI din luna IUNIE ai până la 30 lei pariu fără risc pentru bilete necâștigătoare dacă te conectezi în contul de joc în intervalul 18:00 - 20:00.

pic

Bonus surpriză: până la 50 lei!

Depune minimum 50 de lei folosind codul MISTER și ai bonusuri surpriză de 15, 20, 30 sau 50 de lei sub formă de puncte de loialitate! Unul dintre cele 4 bonusuri este acordat automat la efectuarea depunerii.

pic

Intră-n careul câștigătorilor!

Ce poate fi mai palpitant în fotbal decât un penalty? Depune 20 lei și trage la poartă pentru câștig Jocul este foarte simplu de accesat, atât de pe calculator cât și de pe ecranul dispozitivului tău mobil. În funcție de câte goluri marchezi din 5, poți câștiga bonusuri sub formă de puncte de loialitate sau rotiri gratuite la jocurile Flaming Bars sau Wisdom of Athena. Întră și tu chiar azi în joc și înscrie pentru premii în Careul Câștigătorilor!

pic

15% în plus cu BetBuilder!

În fiecare zi din luna IUNIE ai 15% cotă mărită la biletele plasate cu funcția BetBuilder, în condițiile campaniei!

pic

+20% pe LIVE toată luna IUNIE!

În fiecare zi din luna IUNIE ai 20% cotă mărită la biletele LIVE plasate în condițiile campaniei!

pic

Câștigă invitații la Untold

Am intrat pe ultima sută cu Untold-ul și dăm 10 invitații la cel mai tare festival din România și unul dintre cele mai mari și mai tari din Europa și din lume.

pic

Norocul vine la Untold

E anul în care lași din nou mașina în parcare și vii la Untold. Lași totul deoparte și vii să fii om, să trăiești total. Vom fi și noi acolo la probabil cel mai tare Untold de până acum.

pic

1.300.000 lei jackpot de inimă neagră

O inimă neagră îți încălzește inima cu un câștig ca ăsta. Zeița noastră l-a lovit cu noroc pe unul dintre jucătorii Fortuna.

pic

Pateplay. 96.6% RTP, 100% Noroc

De azi e simplu și mai ușor să câștigi la jocurile splendide de la Pateplay.

pic

50.000 lei cu noroc la Loto!

Câştigatorii campaniei loto, 25.000 lei primul loc. Zeci de jucători Fortuna vor avea o vacanță și mai frumoasă. Unul dintre ei este cel mai norocos. Intră să vezi dacă ești printre câștigători!

pic

Adevăr sau provocare

E adevărată treaba cu pisica neagră? Alex găsește una pe stradă și testează superstiția de care fug toți românii.

pic

Puncte de loialitate Fortuna

Le transformi în mize reale și crești câștigul pe bilet cu 50%!

pic

Cum a arătat o Experiență VIP la Electric Castle

O experiență VIP la Electric Castle nu e ceva ușor de câștigat. Asta dacă nu ești cumva jucător Fortuna și te-ai numărat printre câștigătorii campaniei Electric Castle. Cazinou sau sport, la Fortuna norocul e mereu lângă tine. Cum a arătat o experiență VIP la EC#9, unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa vedeți în videoul de mai jos. 

pic

Norocul a fost la Castel! Ne-am distrat din plin la EC#9

Fortuna a fost pentru al doilea an la rând la Electric Castle. Norocul a ajuns la Castel și asta s-a simțit din plin. Toată lumea bună a fost în Funzone Fortuna unde am avut Playstation, mese de subsoccer, jocuri arcade, cornhole și fussball. Distracția de aur a festivalului a fost însă instalația Airbikes Fortuna, cu biciclete care te ridicau deasupra festivalului ca să vezi ce se-ntâmplă, cine cântă și tot peisajul sublim din jur. 

pic

Norocul este la UNTOLD!

Mergem mai departe la Cluj. Ne oprim pe drum la UNTOLD, unul dintre cele mai mari evenimente de muzică electronică, din Europa.

pic

Norocul vine la castel! Ce experiențe unice poți să încerci anul acesta la Electric Castle

Vara este anotimpul perfect pentru distracție și Electric Castle este festivalul ideal unde poți face asta! Norocul vine la castel și Fortuna îți aduce cele mai cool zone de activare în festivalul de la Bonțida.

pic

BETBUILDER PE TENIS. COMPUNE PARIUL CUM VREI

Nou de la Fortuna: BetBuilder pe tenis! Acum poți să combini pe acelasți bilet până la 10 evenimente dintr-un meci și pe tenis, nu doar pe fotbal. Intră în cont și fă-ți biletul așa cum vrei tu. 🟩