Betbuilder
Ora
Cote
1.01
1000
Linkuri utile
Românii au talent. La pariuri pe Euro! Câștig de 12.600 lei, cu un bilet memorabil

Românii au talent. La pariuri pe Euro! Câștig de 12.600 lei, cu un bilet memorabil

A trecut și cea mai spectaculoasă zi din istoria Campionatelor Europene de fotbal: Croația - Spania 3-3 și Franța - Elveția 3-3 sunt meciurile despre care se va vorbi peste ani și ani. 



Cei mai încântați vor fi jucătorii Fortuna care au pariat corect pe această "dublă"! Luni seară am întâlnit și români fericiți: un parior inspirat a jucat "peste 5.5 goluri" în ambele partide, pentru două cote de 21.00. În total, o cotă cinstită de 441, care merită lăudată, pentru curaj și inspirație.

Biletul fabulos a fost plasat la una dintre agențiile noastre din Bragadiru, cu câteva ore înainte de startul partidelor. Miză 28.57 lei, bilet plasat, câștig asigurat!

Au avut grijă de asta vedetele de la turneul final: Ferran Torres a fost decisiv pentru Spania, care s-a văzut însă egalată de Croația, cu un gol marcat pe final, deși La Roja conducea la un moment dat cu 3-1! Orsic ('85) și Pasalic ('90+2) au fost eroii de moment ai finalistei de la Cupa Mondială! Scor final, 3-3.

Așadar, golul de "6+" al jucătorului nostru a venit chiar la ultima fază, cu un noroc providențial. La fel s-a întâmplat și la meciul Franța - Elveția, disputat la București. Știm bine, mereu trebuie să trăiești la cote înalte partidele care îți aduc super-câștiguri. Până la ultima fază, până la ultimul șut!

Și Franța a condus cu 3-1, dar Elveția a reușit un final de meci fabulos și a înscris când nu se mai aștepta cineva: Seferovic a făcut "dubla" în minutul 81, iar Gavranovic a egalat în minutul 90+3, din pasa lui Xhaka, reușind să trimită (și) acest meci în prelungiri. Punct ochit, punct lovit: cele două cote de 21.00 au fost câștigătoare în timpul regulamentar, iar biletul de cotă 441 a "livrat" un știg net de 12.600 lei, gata de ridicat din agenție. Să tot joci pe meciurile de la Euro!

Ce zici, faci și tu un bilet pe meciurile din "sferturi"? Te așteptăm în agențiile Fortuna, cu surprize zilnice la Euromaraton, sau în aplicația de mobil, ca să pariezi de oriunde ai fi.