Betbuilder
Ora
Cote
1.01
1000
Linkuri utile
Fortuna Cashpoint - depune și retrage din agenții

Fortuna Cashpoint - depune și retrage din agenții

Poți juca pe eFortuna.ro și să depui sau să retragi bani din agențiile Fortuna. Simplu și eficient, pentru ca experiența ta de jucător să fie cât mai plăcută.

De ce e un avantaj? Pentru că ai la dispoziție 750 de agenții din care să alegi, depui instant, joci pe evenimentele tale preferate și retragi rapid. Poți intra în posesia sumei retrase în aceeași zi cu procesarea acesteia sau cel târziu a doua zi.

Cum depui/retragi în agenții

Poți depune în contul tău online prin intermediul oricărei agenții Fortuna. Trebuie să știi numele de utilizator și să prezinți actul de identitate.

Pentru tranzacțiile de retragere, în schimb, este necesar să verifici lista disponibilă în formularul de înregistrare a cererii de retragere de pe platforma online. Aici, ți se vor detalia toate agențiile ce au disponibilă opțiunea de Cashpoint pentru retragere.

Limita minimă pentru depunere prin intermediul agențiilor Fortuna este de 10 lei, iar limita maximă este de 50.000 de lei per tranzacție.

Pentru a efectua o retragere din agenții, mergi în secțiunea "Contul meu" printr-un click pe numele tău de utilizator din colțul din dreapta-sus a ecranului apoi selectezi opțiunea Tranzacții și apoi Retragere. Alege opțiunea de retragere Cashpoint, suma pe care vrei să o retragi, selectează din listă agenția din care vrei să ridici banii și apasă butonul "Retragere".

Urmează să primești două notificări: prima îți va confirma procesarea cererii tale, iar a doua vei regăsi adresa agenției selectate, intervalul orar în care suma retrasă va fi disponibilă pentru înmânare precum și codul unic de retragere pe care va trebui să îl prezinți operatorului din agenție. Suma retrasă va putea fi ridicată doar în intervalul orar ce ți s-a transmis prin e-mail și doar din agenția selectată de tine.

Limitele minime și maxime de retragere sunt diferite în funcție de metoda de plată aleasă. Limita minima pentru retragerile solicitate prin intermediul agențiilor Fortuna este de 10 lei, iar limita maximă este de 30.000 de lei per tranzacție.

CLICK AICI pentru mai multe detalii despre Cashpoint