Betbuilder
Ora
Cote
1.01
1000
Linkuri utile
Zeii noștri la Paris!

Zeii noștri la Paris!

S-a terminat Euro (pentru noi mai bine decât ne așteptam), începe altă competiție mare de tot, încă î.Hr. Olimpiada de vară. Acum în 2024 la Paris. Și după aproape 130 de ani de la reinventarea lor modernă, făcută de Pierre de Coubertin. 

Avem 106 români acum, cei mai mulți după Atena 2004. Avem cele mai bune românce la tenis, băieți și fete la caiac și canotaj, o fată cotată cu a șasea șansă la aur, la tenis de masă (Bernadette Szocs), pe David Popovici la înot, echipa întreagă de polo și mulți alți sportivi și sportive la 17 sporturi de la Olimpiadă. Chiar dacă nu-i pomenim pe toți, le ținem la fel pumnii și îi vrem cel mai sus la Paris 2024. Zeița Fortuna le ține noroc tuturor. Câștigă ei, câștigăm și noi. Bucurie și mândrie și, de ce un, poate și bilete. 

Am pregătit cote speciale pentru competiții în care avem sportivi români și oferte pe care merită să dai un ochi. 

Totodată, nu uita că nici la JO 2024 nu scapi de fotbal 😊, unde avem echipe la fel de mari și importante ca la Euro. Și avem și handbal, baschet și eternul atletism. 

Duminică 11 august se încheie Olimpiada, e timpul sa pregătim biletele și să-i vedem pe ai noștri cum dau acum tot ce au ei mai bun. Hai România, hai români și românce, hai noi!