Ora
Cote
1.01
1000Pariul DOMINO

Îți plac pariurile sistem? Pariul DOMINO e cu adevărat provocator. DOMINO îți permite o pariere progresivă împărțind biletul în grupuri care vor fi evaluate independent. Diferența față de MAXIKOMBI este dată de modul în care poate fi calculat câștigul. Dacă primul grup este câștigător, jumătate din miză intră în balanța de câștig, iar cealaltă jumătate va fi considerată miză pentru grupul B. Același algoritm e valabil și pentru următoarele grupuri alese pe bilet.

Grupul A trebuie să fie câștigător pentru ca biletul să nu fie considerat pierdut. Dacă grupul B este pierzător, atunci biletul DOMINO este parțial câștigător, astfel că primești la pasul anterior o sumă de bani aferentă grupului A.

Iată un exemplu de pariu DOMINO:

Miza biletului este de 5 lei, cota grupului A este 1.90, iar cota grupului B este 1.84


1. Dacă rezultatul grupului A este cunoscut,atunci:

    a. Dacă selecția este câștigătoare atunci:

        5 lei x 1.90 (cota) = 9.5 lei din care, 4.75 (jumătate) vor fi adaugați în balanța jucătorului și ceilalți 4.75 vor fi considerați MIZĂ pentru grupul B.

    b. În cazul în care Pariul pe grupul A este pierdut, întreg biletul este pierdut. 

2. Grupul A a fost câștigat, atunci:

    a. Dacă și grupul B este câștigător:

        4.75 lei x 1.84 (cota) = 8.74 lei din care 4.37 vor fi adaugați în balanța jucătorului și ceilalți 4.37 vor fi considerați miză pentru grupul C.

    b. Dacă grupul B este pierzător, atunci biletul DOMINO este parțial câștigător, jucătorul primind la pasul anterior o sumă de bani aferentă Grupului A. 


Mai multe detalii aici