DOMINO

Ce reprezintă un pariu DOMINO?

Un pariu DOMINO reprezintă un derivat al unui pariu clasic sistem care, prin natura sa, îți oferă posibilitatea de a crește treptat câștigul biletului tău sau de a-ți asigura o parte din câștiguri pe baza a unui grup corect, minim. Un pariu de tip DOMINO poate fi format din mai multe pariuri SOLO, AKO sau combinații dintre acestea.

Pentru a plasa un pariu DOMINO este necesar alegi meciurile dorite, iar din colțul din dreapta-sus a biletului de pariuri, să optezi pentru tipul de pariu DOMINO. În mod automat, meciurile tale vor fi divizate în mai multe grupuri. Te rugăm să reții că pe un bilet de pariu de tip DOMINO ai următoarele posibilități:

 • Să alegi minim 2 și maxim 70 de evenimente
 • Evenimentele alese pot fi divizate în minim 2 și maxim 13 grupuri.

În funcție de preferințele tale, un grup poate conține între 1 și 69 de evenimente, dar te rugăm reții că numărul maxim de evnimente admise pe bilet este de 70.

Care este mecanismul unui pariu DOMINO?

Biletul de pariu de tip DOMINO este format, în funcție de modalitatea aleasă de tine, din mai multe bilete de pariuri SOLO, AKO sau combinate reprezentate prin grupuri de evenimente numerotate de la A la M. Mecanismul acestui tip de pariu constă în selectarea unei mize pentru primul grup selectat iar în funcție de validarea acestui grup, se va stabili miza următorului grup și câștigurile posibile ale acestuia. Biletul de pariuri va fi considerat câștigător într-una dintre situațiile următoare:

 • Cel puțin un grup este câștigător
 • Toate grupurile de pe bilet sunt validate ca fiind câștigătoare.

În cazul în care cel puțin un eveniment din grupul A a fost validat ca fiind necâștigător, atunci întreg grupul va fi considerat necâștigător iar întreg biletul de pariuri va fi validat la fel.

În situația în care unul dintre grupuri este necâștigător, biletul va fi considerat încheiat iar jumătate din câștigurile aferente grupelor anterioare vor fi atribuite soldului contului tău de joc.

Te rugăm să reții că pentru acest tip de pariu nu va fi disponibilă opțiunea de plată anticipată denumită și Early Cashout.

Cum pot muta evenimentele dintr-un grup în altul?

În dreptul fiecărui eveniment regăsit pe biletul tău de pariuri vei avea la dispoziție opțiunea de a-l muta în grupul dorit iar dreptul fiecărui grup ți se va afișa numărul total de evenimente din grupul respectiv precum și cota totală a acestuia.

De asemenea, Fortuna vine în ajutorul tău, puându-ți la dispoziție opțiunea de ”Super-bilet” ce te poate ajuta în navigarea ușoară printre grupurile biletului de pariuri prin sistemul ”Drag&Drop”.

Cum pot vedea câștigul minim și maxim al biletului?

Fortuna îți oferă posibilitatea de a vizualiza toate combinațiile de câștig atribuite biletului tău DOMINO înainte de plasarea acestuia.

Prin selectarea rubricii ”Defalcări” afișată în colțul din stânga-sus a biletului tău de pariuri vei avea posibilitatea de a vizualiza câștigul minim și maxim în funcție de numărul de evenimente pierdute în secțiunea ERORI, iar in secțiunea COMBINAȚII îți sunt afișate cota și câștigul posibil pentru fiecare combinație în parte.

O altă metodă prin care ai posibilitatea de a parcurge aceste informații este prin selectarea opțiunii ”previzualizare bilet” ce se regăsește în colțul din dreapta-sus a biletului tău de pariuri.

În această secțiune vei avea posibilitatea de a revizui biletul tău de pariuri iar în secțiunea Erori/Combinație,prin selectarea rubricii ERORI, ai posibilitatea de a vizualiza câștigul minim și maxim în funcție de numărul de evenimente pierdute.

În aceeași secțiune, printr-un click pe Combinații vei putea vizualiza fiecare combinație a biletului tău de pariuri, miza atribuită, cota și potențialul câștig pentru fiecare dintre acestea.

Cum se calculează câștigul unui pariu de tip DOMINO?

În cadrul acestui tip de pariu trebuie să reții că primul grup îți va stabili continuitatea jocului, astfel că, în situația în care grupul A este câștigător, există posibilitatea de a-ți crește câștigul total al biletului, în funcție de validarea grupurilor următoare însă dacă grupul A este pierzător, tot biletul de pariuri va fi considerat necâștigător.

În situația în care Grupul A al biletului tău de pariuri este câștigător, câștigul rezultat din multiplicarea cotei totale a grupului cu miza aleasă de tine va fi divizat astfel:

 • Jumătate va fi alocat în soldul contului tău de joc garantat la validarea întregului bilet de pariuri
 • A doua jumătate va fi alocată ca miză pentru următorul grup existent pe biletul de pariuri.

În situația în care grupul A al biletului de pariuri este necâștigător, atunci tot biletul de pariuri va fi validat ca fiind necâștigător. În schimb, în situația în care, orice alt grup în afară de grupul A va fi validat ca fiind necâștigător, contul tău va fi alimentat cu jumătate din câștigurile grupurilor anterioare ce au fost câștigătoare.

Te rugăm să reții că grupurile vor fi luate în considerare în ordine alfabetică, astfel că indiferent dacă evenimentele din cadrul unui grup au fost validate, se va aștepta mai întâi validarea grupului anterior pentru stabilirea rezulaltul grupului actual.

Te rugăm să reții că după validarea unui grup ca fiind necâștigător, orice alte grupuri câștigătoare ce urmează în ordine alfabetică, nu vor fi luate în considerare în calculul câștigului.

În situația în care un eveniment va primi cota 1.00, câștigul grupului din care face parte, precum și câștigul total al biletului de pariuri va fi recalculat cu noua cotă a evenimentului.

În situația în care primul grup ales de tine conține un singur eveniment de pariuri ce a primit cotă 1.00 conform regulamentului de joc, se va respecta criteriul se divizare a câștigului conform explicațiilor de mai sus.

Te rugăm să reții că miza minimă a unui pariu de tip DOMINO poate diferi în funcție de miza minimă acceptată pentru evenimentele selectate, dar nu va putea fi mai mică de 1 RON.

Exemplu de pariu DOMINO

Ai un bilet de pariuri format din 3 grupuri (A,B și C) pe care îl plasezi cu o miză de 5 RON. Fiecare grup are următoarele specificații:

 • Grupul A este format din 3 evenimente și are o cotă totală de 7,98
 • Grupul B este format tot din 3 evenimente și are o cotă totală de 13.23
 • Grupul C este format din 2 evenimente și are o cotă totală de 4.72

Practic, biletul tău DOMINO este format din 3 bilete AKO. Pentru acest bilet de pariuri alegi să introduci o miză de 5 lei. Această miză va fi alocată primului grup de evenimente. În situația în care toate evenimente regăsite în grupul A au fost validate ca fiind câștigătoare, grupul generează un câștig total de 5x7.98=39,90RON.

Câștigul grupului în valoare de 39.90 RON va fi divizat astfel:

 1. 19.95 RON sunt câștigul tău garantat ce va fi vizibil în soldul contului tău de joc în momentul finalizării întregului bilet de pariuri
 2. 19.95 RON, reprezentând cea de-a doua jumătate a câștigului a câștigului aferent grupului A, va fi alocat ca miză pentru grupul B

În situația în care cel puțin un eveniment din grupul B a fost validat ca fiind necâștigător, biletul tău va fi încheiat, indiferent de rezultatul grupului C, iar în soldul contului tău de joc va fi vizibilă suma garantată de la punctul 1, respectiv 19.95 RON.

În situația în care toate evenimentele din grupul B au fost validate ca fiind câștigătoare, întregul grup va fi considerat câștigător, grupul generează un câștig total de 19,95 (reprezentând ½ din câștigul grupului A) x 13,23 (reprezentând cota totală a grupului B) = 263,938 RON. Acest câștig va fi divizat astfel:

 1. 131,969 RON sunt câștigul tău garantat ce va fi vizibil în soldul contului tău de joc în momentul finalizării întregului bilet de pariuri, la care se adaugă 19.95 RON garantați în urma câștigării grupului A (însumând un total garantat, în acest moment, de 151,919 RON
 2. 131,969 RON, reprezentând cea de-a doua jumătate a câștigului aferent grupului B, va fi alocat ca miză pentru grupul C

În situația în care cel puțin un eveniment din grupul C a fost validat ca fiind necâștigător, biletul tău va fi încheiat, iar în soldul contului tău de joc va fi vizibilă suma garantată de la punctul 1, respectiv 151,919 RON.

În situația în care toate evenimentele din grupul C au fost validate ca fiind câștigătoare, întregul grup va fi considerat câștigător, grupul generează un câștig total de 131,969 (reprezentând ½ din câștigul grupului B) x 4,72 (reprezentând cota totală a grupului C) = 622,89 RON. În acest moment tot biletul tău de pariuri a fost validat ca fiind câștigător, astfel că în soldul contului tău de joc se va aloca atât suma garantată de 151.919 RON, pecum și câștigul de 622,89 RON rezultat din grupul C, astfel rezultând un câștig total de 774,809 RON (valoare va fi rotunjită la 774.81 RON).