Betbuilder
Ora
Cote
1.01
1000
Linkuri utile
Ești primul la câștig dacă joci la Fortuna! Validăm instant biletele tale

Ești primul la câștig dacă joci la Fortuna! Validăm instant biletele tale

Știm că ai nevoie de câștiguri cât mai rapid, după fiecare bilet inspirat! Tocmai de aceea, la Fortuna ai un avantaj în plus când joci pe site sau în aplicație: toate pariurile câștigătoare sunt validate instantaneu, așa că nu mai trebuie să aștepți finalul evenimentului pentru a primi banii în cont la biletele simple: joci și iei și banii în momentul în care s-a marcat golul de care aveai nevoie! 

Spre exemplu, dacă ai jucat "Peste 2.5 goluri în meci" la finala UEFA Europa League, iar Manchester United înscrie golul de 3-0 în minutul 60, pariul tău va fi validat pe loc, iar tu vei avea banii în cont în minutul 61!

Astfel, în jumătatea de oră rămasă din meci poți folosi profitul pentru a juca ceva pe LIVE sau pe...orice altceva vrei tu! Important este că nu trebuie să mai aștepți fluierul final al partidei, ca să primești banii în cont. Iar asta e doar una dintre suprizele pe care ți le-am pregătit. De acum înainte e mult mai ușor să-ți alegi pariurile preferate, cu noua ofertă personalizată. 

Recapitulăm: validare instant a pariurilor, combinații speciale, cote mărite, navigare mai ușoară, promoții zilnice + cea mai tare experiență LIVE, cu transmisiuni în direct și statistici în timp real.

Pe scurt, tot ce ai nevoie ca să-ți petreci săptămâna conectat în aplicație, folosind toate beneficiile de pe fortuna.ro. Toate pentru tine! Totul pentru cote.

Intră aici și câștigă instant la următorul pariu!