Betbuilder
Ora
Cote
1.01
1000
Linkuri utile
Hattrick de combinații online: joci ce vrei pe meciurile favorite!

Hattrick de combinații online: joci ce vrei pe meciurile favorite!

Vrei să ai cât mai multe combinații de pariere? Îți propunem noile funcții disponibile online, pe efortuna.ro și în app! 

 Ai trei avantaje noi atunci când pariezi la fotbal: poți să combini pariuri live cu pariuri pre-match și poți să joci trei tipuri de pariuri din același meci, într-o singură cotă! 

1. Pariuri LIVE + pre-match
Poți să combini pariuri LIVE și pre-match pe același bilet, pe cele mai importante evenimente ale zilei, indiferent de sportul favorit. Intră în secțiunea LIVE de pe site sau din aplicație pentru a-ți alege pariurile pe care le vrei pe bilet. Meciurile care sunt în desfășurare au un simbol "L" în dreptul lor și pot fi combinate cu orice alt eveniment pre-match, din oferta prezentă pe pagina respectivă.

2. Cel mai popular combo
Cele mai profitabile combinații pre-stabilite sunt acum în oferta Fortuna. Alege-ți cota câștigătoare pentru pariurile pe rezultatul final, cornere și goluri - toate trei din același meci! Ai zeci de variante în fiecare zi, din cele mai importante competiții. Trebuie doar să intri în rubrica "Cel mai popular combo", din oferta de pariere a meciurilor, și le găsești acolo "gata-construite". 

3. Combinații din același meci
Poate vrei să-ți faci singur norocul, așa că poți să combini ce vrei tu pe bilet! Intră în oferta de pariere a meciului tău preferat de fotbal și personalizează-ți pariul! Poți combina pe tichet pariurile din același meci pe rezultatul final, pe numărul total de cornere, dar și pe numărul cartonașelor!

Intră aici și câștigă la următorul pariu combinat!