Ora
Cote
1.01
1000
Acum poți să faci tranzacții la Fortuna folosind Apple Pay

Acum poți să faci tranzacții la Fortuna folosind Apple Pay

Pariurile au intrat în era digitală și tehnologia te poate ajuta să câștigi mai repede și mai mult! De acum înainte, depunerile de la fortuna.ro și din aplicație au devenit mai simple pentru toți utilizatorii iOS. 

Fiindcă Apple Pay este disponibil și pe platforma online de la Fortuna, astfel că deținătorii de carduri Visa și Mastercard pot face plăți utilizand un dispozitiv iPhone, Apple Watch, iPad sau Mac. 


Apple Pay este un serviciu de plată digital. Datorită unui portofel electronic creat și oferit de Apple, utilizatorii de dispozitive mobile controlate de iOS nu mai au nevoie de card bancar atunci când efectuează tranzacții la Fortuna.

Apple Pay este o metodă de plata care excelează din punct de vedere al vitezei și comodității, securității și confidențialității, care îți permite să înlocuiești cardul cu propriul telefon, atunci când faci plăți online. Utilizatorii pot descărca aplicația Apple Pay din magazinul de aplicații și apoi au acces la portofelul Apple Pay pe care îl pot finanța de pe un card bancar obișnuit.

Comisioane zero pentru tranzacții

Pentru fiecare tranzacție va trebuie să te autentifici prin Face ID, Touch ID sau parolă. La fel că în cazul altor servicii de portofel electronic, finanțarea unui cont de pariuri folosind Apple Pay va însemna că numele site-ului nu apare pe extrasul bancar. Utilizarea Apple Pay este gratuită, iar plățile cu cardul, prin telefonul mobil sau Apple Watch sunt realizate fără taxe sau comisioane.