Ora
Cote
1.01
1000
Pariaza live


La Liga va lua startul pe 18 august și, așa cum ne-a abișnuit în ultimii ani, va fi o bătălie în 3: Barcelona, Real Madrid și Atletico Madrid. 

Real a încheiat era Zidane, perioadă care va fi greu de egalat. După un sezon în care a cucerit pentru a treia oară consecutiv Liga Campionilor, dar a avut un parcurs slab în La Liga, doar locul 3, Real ia startul cu un nou antrenor. Julen Lopetegui l-a înlocuit pe Zidane și va avea o misiune dificilă de a continua seria performanțelor.

Mai mult, madrilenii au rămas fără Cristiano Ronaldo, transferat la Juventus și vor trebui să se reformeze dintr-o echipă construită în jurul unui superstar. Din acest motiv, Lopetegui va avea una dintre cele mai grele misiuni avute de vreun antrenor al lui Real.

Barcelona nu le-a dat nicio șansă rivalelor stagiunea precedentă și va încerca să repete scenariul. Simeone va miza pe omogenitatea echipei sale. Atletico a reușit să-l convingă pe Griezmann să refuze oferta Barcelonei și e o echipă capabilă să se bată la titlu cu cei doi granzi ai Spaniei.

17 puncte a fost diferența dintre Barcelona și Real la finalul sezonului, iar catalanii au reușit o performanță impresionantă: au avut o singură înfrângere în campionat și au marcat 99 de goluri, de departe cel mai bun atac din La Liga. Atletico s-a poziționat pe primul loc la capitolul defensivă, cu 22 de goluri încasate în cele 38 de etape.

Obișnuită să aibă un parcurs european în ultimii ani, FC Sevilla n-a prins loc de cupe europene și se va concentra exclusiv pe competițiile interne. Villarreal și Valencia pot fi surprizele, în timp ce Bilbao are obligația de a repara impresia proastă lăsată sezonul trecut, când s-a salvat cu greu de la retrogradare.

La capitolul noutăți apare Huesca, echipă care va juca pentru prima dată în istorie în prima ligă spaniolă. Rayo Vallecano și Valladolid sunt celelalte echipe care au făcut pasul în La Liga.

Lupta pentru în clasamentul golgheterilor va fi din nou una stelară. Messi a câștigat disputa sezonul trecut, cu 34 de goluri, urmat de Cristiano Ronaldo, 26, și Suarez, 25.

Fără Ronaldo, Messi rămâne cu șanse uriașe să aibă un nou sezon pe care să-l încheie în postura de golgheter.

Nu au fost găsite articole!

Nu au fost găsite articole!
Nu au fost găsite articole!
Nu au fost găsite articole!