Ora
Cote
1.01
1000
Pariaza live


Avem din nou o finală englezească, după cea din 2008, când Machester United a învins-o pe Chelsea.

Liverpool, care a câștigat Liga Campionilor de 5 ori, e mare favorită. Tottenham joacă în premieră o finală de Liga Campionilor.

Au trecut 15 ani de la ultimul trofeu cucerit de "cormorani". Echipa lui Klopp s-a calificat miraculos după o victorie cu 4-0 pe Anfield în fața Barcelonei și speră să nu repete experiența din finala de anul trecut, când a pierdut în fața celor de la Real Madrid.

Și statistica ultimelor meciuri directe e favorabilă lui Liverpool, care a câștigat două din ultimele 3 întâlniri. Au fost peste 2,5 goluri marcate în fiecare din ultimele 4 dueluri directe și avem toate motivele să ne așteptăm la un nou meci spectaculos.

Englezii iau puterea

Această confruntare încheie supremația echipelor spaniole. Precedentele 5 finale au fost câștigate de echipe iberice. Liverpool are ocazia să-și ia revanșa după eșecul de anul trecut și și-ar putea trece în palmares primul trofeu în acest sezon, în care Manchester City a dominat autoritar fotbalul englez.

Tottenham se simte bine în postura outsider-ului, iar Pochettino poate conta și pe Harry Kane, revenit după accidentare. Dar atacantul are șanse mici să poată juca din start. Însă Spurs are și absențe importante: Jan Vertonghen, Davinson Sanchez și Danny Rose nu vor putea evolua.

Nu au fost găsite articole!