Ora
Cote
1.01
1000
Maxikombi


Sezonul 2018-2019 va fi al 81-lea din istorie. Campionatul a început pe 10 august și se va încheia pe 25 mai 2019.

Aparent, PSG pleacă într-o cursă solitară spre titlu. În ultimii ani, cursa a fost întreruptă de Monaco în sezonul 2016-2017, care a reușit să-i "fure" titlul. Parizienii au terminat campionatul pe primul loc în 2013, 2014, 2015, 2016 și 2018. 

La finalul ultimului sezon au avut un avans de 13 puncte în fața rivalei Monaco. PSG a avut cel mai bun atac, cu 108 goluri marcate, și cele mai puține primite, 29.

Germanul Thomas Tuchel a preluat echipa de la Unai Emery și e de urmărit cât de rapid își impune ideile. Campioana Franței a întărit echipa cu un lider. Gianluigi Buffon a părăsit Juventus și a ales să-și continue cariera la Paris. Prezența lui în Ligue 1 va atrage cu siguranță și mai mult interesul asupra campionatului francez, competiție care a dat în ultimii ani echipe care au jucat un tol important în cupele europene. PSG și Monaco au ajuns în fazele superioare ale Ligii Campionilor, în timp ce Marseille a jucat finala Europa League în acest an, pierdută contra lui Atletico Madrid.

Monaco, antrenată de Leonardo Jardim, a reușit un transfer spectaculos în această vară. L-a cumpărat pe rusul Aleksandr Golovin, de la ȚSKA Moscova, fotbalist care a impresionat la Cupa Mondială.

Lyon și Marseille ar putea pune probleme în partea superioară a clasamentului. Marseille a cheltuit o sumă importantă pentru transferurile fundașilor Duje Caleta-Car, de la RB Salzburg, și Jordan Amavi, de la Aston Villa. Lyon n-a bifat niciun transfer spectaculos, însă rămâne o echipă cu mult potențial.

Portarul naționalei, Ciprian Tătărușanu, este singurul fotbalist român care evoluează în Ligue 1, la Nantes.

Nîmes și Reims sunt echipele nou-promovate în prima ligă franceză.