Ora
Cote
1.01
1000
Pariaza live


Sezonul 2018-2019 va fi al 81-lea din istorie. Campionatul a început pe 10 august și se va încheia pe 25 mai 2019.

Aparent, PSG pleacă într-o cursă solitară spre titlu. În ultimii ani, cursa a fost întreruptă de Monaco în sezonul 2016-2017, care a reușit să-i "fure" titlul. Parizienii au terminat campionatul pe primul loc în 2013, 2014, 2015, 2016 și 2018. 

La finalul ultimului sezon au avut un avans de 13 puncte în fața rivalei Monaco. PSG a avut cel mai bun atac, cu 108 goluri marcate, și cele mai puține primite, 29.

Germanul Thomas Tuchel a preluat echipa de la Unai Emery și e de urmărit cât de rapid își impune ideile. Campioana Franței a întărit echipa cu un lider. Gianluigi Buffon a părăsit Juventus și a ales să-și continue cariera la Paris. Prezența lui în Ligue 1 va atrage cu siguranță și mai mult interesul asupra campionatului francez, competiție care a dat în ultimii ani echipe care au jucat un tol important în cupele europene. PSG și Monaco au ajuns în fazele superioare ale Ligii Campionilor, în timp ce Marseille a jucat finala Europa League în acest an, pierdută contra lui Atletico Madrid.

Monaco, antrenată de Leonardo Jardim, a reușit un transfer spectaculos în această vară. L-a cumpărat pe rusul Aleksandr Golovin, de la ȚSKA Moscova, fotbalist care a impresionat la Cupa Mondială.

Lyon și Marseille ar putea pune probleme în partea superioară a clasamentului. Marseille a cheltuit o sumă importantă pentru transferurile fundașilor Duje Caleta-Car, de la RB Salzburg, și Jordan Amavi, de la Aston Villa. Lyon n-a bifat niciun transfer spectaculos, însă rămâne o echipă cu mult potențial.

Portarul naționalei, Ciprian Tătărușanu, este singurul fotbalist român care evoluează în Ligue 1, la Nantes.

Nîmes și Reims sunt echipele nou-promovate în prima ligă franceză.

Tip pariu
Tot Meci Fortuna PLUS: Meci Total goluri Ambele marcheaza ambele marcheaza si peste 2,5 goluri marcheaza gazdele marcheaza oaspetii Rezultat final/ambele echipa marcheaza Rezultat final/total goluri Pauza sau final prima repriza Victorie fara egal Pauza/final Handicap 0:1 Handicap 1:0 Handicap 0:2 Total goluri gazde Total goluri oaspeti Interval goluri Interval goluri gazde Interval goluri oaspeti Rezultat Final / Total goluri prima repriza Total goluri prima repriza total goluri gazde prima repriza Total goluri oaspeti prima repriza Total goluri prima repriza Primul gol Minutul primului gol Minutul primului gol gazde Minutul primului gol oaspeti Primul gol / rezultat final A doua repriza Total goluri a doua repriza Total goluri gazde a doua repriza Total goluri oaspeti a doua repriza Total goluri a doua repriza Prima repriza / a doua repriza Repriza cu mai multe goluri Total goluri Total goluri gazde Total goluri oaspeti Scor corect Scor corect prima repriza Scor corect a doua repriza Se va marca in minutul Nu se va marca in minutul Minutul 0-15 Minutul 0-30 Minutul 0-60 Minutul 0-75 Gol in prima repriza Gol in a doua repriza Ambele echipe marcheaza in ambele reprize Gazdele marcheaza in ambele reprize Oaspetii marcheaza in ambele reprize Gazdele marcheaza in prima repriza Oaspeti marcheaza in prima repriza gazdele marcheaza in a doua repriza oaspetii marcheaza in a doua repriza Gazdele castiga la 0 Oaspetii castiga la 0 Gazdele castiga ambele reprize Oaspetii castiga ambele reprize Gazdele castiga cel putin o repriza Oaspetii castiga cel putin o repriza penalti
Mai mult
Mai puţin

Nu au fost găsite articole!