Aviator
Ora
Cote
1.01
1000

WATFORD - NORWICH

21.01.2022 22:00,
Autor analiză: Fortuna
pic

Vineri, de la ora 22:00, Watford şi Norwich se întâlnesc în primul meci al etapei cu numărul 23 din Premier League. Gazdele pornesc cu prima şansă în duelul de pe Vicarage Road, contra formaţiei care se află cu un loc mai jos în clasament, primul sub linia retrogradării. Bătălia pentru supravieţuire în prima ligă engleză se anunţă una pe muchie de cuţit.

Watford ocupă locul 17 înaintea acestei partide, cu doar 14 puncte acumulate în 19 meciuri, însă are şi două restanţe de disputat. Fără victorie în ultimele 5 etape din Premier League, gazdele de vineri trebuie să tragă tare pentru evitarea retrogradării în acest sezon. În runda precedentă, Watford a reuşit să smulgă un punct extrem de important pe terenul lui Newcastle, o contracandidată la evitare retrogradării, scor 1-1.

Formaţia pregătită de Claudio Ranieri nu a cunoscut gustul succesului în ultimele 5 etape, însă are un avantaj moral important înaintea partidei de vineri: a câştigat ultimele 5 confruntări directe cu Norwich, vecina ei de clasament. Mai mult de atât, în ultimele 5 directe Norwich a reuşit să înscrie doar două goluri.

Nu uita să profiți de cotele mărite de la Fortuna și de promoțiile zilnice din ofertă!

Trupa antrenată de Dean Smith ocupă locul 18 în Premier League, primul retrogradabil, cu 13 puncte acumulate în 21 de meciuri. Norwich are cea mai slabă apărare din campionatul englez: a încasat 45 de goluri până acum. În etapa trecută, însă, oaspeţii de vineri au reuşit o victorie extrem de importantă, 2-1, pe teren propriu, în faţa lui Everton.

Diferenţa dintre adversarele de vineri este de un singur punct, în favoarea gazdelor, care, cu un succes, au şansa de a lua o gură importantă de oxigen şi de a se distanţa de "zona roşie" a clasamentului. Se anunţă o bătălie pe muchie de cuţit, între două formaţii care luptă din greu pentru evitarea retrogradării. Tu ţi-ai ales pariul?

La Fortuna ești premiat în fiecare zi: dacă joci online, ai cote mărite și extra-câștig pe bilete, plus promoții speciale în fiecare lună. Cashout, validare instant, combinații speciale și live streaming - toate sunt la o atingere distanță, pe site sau în aplicație. Totodată, în agenție ești "acoperit" cu Pariul Șansă și te premiem dublu dacă ești cu adevărat inspirat!

STATISTICILE PARTIDEI:
  • Watford are 4 eşecuri şi un egal în ultimele 5 meciuri
  • 4 din ultimele 5 partide jucate de Watford au fost GG
  • Norwich are două victorii şi 3 înfrângeri în ultimele 5 meciuri
  • 3 din ultimele 5 partide jucate de Norwich au avut peste 2,5 goluri
  • Watford a câştigat ultimele 5 dueluri cu Norwich
Joacă ACUM!

🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie