BetBuilder
Ora
Cote
1.01
1000

TOTTENHAM - BRENTFORD

02.12.2021 21:30,
Autor analiză: Fortuna

Analiză

28.1.2022

29.1.2022

30.1.2022

31.1.2022

pic

Joi, de la ora 21:30, Tottenham şi Brentford se întâlnesc în runda cu numărul 14 din Premier League. 

Gazdele pornesc cu prima şansă în partida contra nou-promovatei, iar Antonio Conte speră să facă uitat cât mai repede eşecul ruşinos din Conference League, 1-2 pe terenul modestei Mura. A fost un rezultat șocant pentru Conte și elevii săi, care s-au făcut de râs în grupele europene.

Tottenham nu a evoluat în weekend, în Premier League, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Partida din deplasare, de la Burnley, a fost amânată din cauza ninsorii abundete. Acum, trupa lui Antonio Conte dă piept cu Brentford, o echipă nou-promovată care îşi propune să rămână în primul eşalon şi în sezonul viitor.

Cei de la Spurs vin după înfrângerea surprinzătoare din Conference League cu NK Mura, scor 1-2, şi tremură pentru calificarea în primăvara europeană. Londonezii nu stau strălucit nici în campionat: ocupă poziţia a 8-a, cu 19 puncte acumulate în primele 12 partide disputate. Locurile de cupă europeană nu sunt însă departe, astfel că Antonio Conte are timp suficient la dispoziţie pentru a-şi îndeplini obiectivul.

Nu uita să profiți de cotele mărite de la Fortuna și de promoțiile zilnice din ofertă!

De partea cealaltă, Brentford se află pe locul 12, cu 16 puncte, şi în runda precedentă a reuşit să încheie seria fără victorii: a învins-o pe Everton cu 1-0. Singurul gol al partidei a fost reuşit de Toney, golgheterul echipei, care a ajuns astfel la 4 reuşite în acest campionat.

Tottenham este favorită în confruntarea de joi şi trebuie să învingă, dacă vrea să ţină pasul cu plutonul fruntaş.

Conte încearcă să schimbe lucrurile din mers şi să îi facă din nou pe londonezi să strălucească. Un lucru e sigur: calitate există în lotul londonezilor, cu Harry Kane titular în atac. Mergi pe mâna managerului italian? Studiază oferta noastră şi pariază acum!

STATISTICILE PARTIDEI:
  • Tottenham are două victorii, un egal şi două eşecuri în ultimele 5 meciuri
  • 4 din ultimele 5 meciuri jucate de Tottenham au avut peste 2,5 goluri
  • 3 din ultimele 4 partide ale lui Tottenham au fost GG
  • 4 din ultimele 5 meciuri jucate de Brentford au fost GG3+
  • Brentford are două victorii, un egal şi două eşecuri în ultimele 5 partide
Joacă ACUM!

🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie