BetBuilder
Ora
Cote
1.01
1000

PSG - BRUGGE

07.12.2021 19:45,
Autor analiză: Fortuna

Analiză

28.1.2022

29.1.2022

30.1.2022

31.1.2022

pic

Marţi, de la ora 19:45, PSG şi Club Brugge se întâlnesc în ultima etapă a fazei grupelor UEFA Champions League.

Parizienii sunt mari favoriţi în confruntarea programată pe Parc des Princes şi vor să încheie cu un succes această fază a competiţiei. 

PSG are 8 puncte după primele 5 meciuri din Grupa A şi nu mai poate pierde locul 2. Manchester City are deja 12 puncte şi va încheia pe primul loc, în timp ce Leipzig şi Club Brugge, ocupantele locurilor 3 şi 4 au câte 4 puncte. Parizienii vin după două remize consecutive şi nu se află într-o formă prea bună.

Fără Neymar, accidentat la gleznă şi absent cel puţin până în luna ianuarie, trupa lui Mauricio Pochettino a făcut 0-0 cu Nice şi 1-1 la Lens, în ultimele două etape. În weekend, cu Messi integralist şi Mbappe intrat pe parcurs, parizienii au smuls un egal în ultimele secunde, după reuşita lui Wijnaldum.

Nu uita să profiți de cotele mărite de la Fortuna și de promoțiile zilnice din ofertă!

Neymar, Sergio Ramos, Draxler şi Herrera sunt absenţii din tabăra gazdelor pentru confruntarea de marţi. De la formaţia belgiană lipseşte Providente, în timp ce Sandra este nerefăcut complet după ce a fost infectat cu Covid-19. Pentru Club Brugge este un meci de totul sau nimic, în condiţiile în care oaspeţii de marţi ocupă ultima poziţie în Grupa A.

Club Brugge este la egalitate cu Leipzig, care are meci cu Manchester City, iar jocul rezultatelor i-ar putea ajuta pe belgieni să prindă locul 3, similar cu o calificare în 16-imile de finală ale Europa League. Cine prinde primăvara europeană? Studiază oferta noastră şi pariază acum!

STATISTICILE PARTIDEI:
  • PSG vine după două egaluri consecutive
  • 3 din ultimele 5 meciuri jucate de PSG au fost GG3+
  • Club Brugge are două eşecuri şi 3 victorii în ultimele 5 meciuri
  • Ultimele 3 meciuri jucate de Club Brugge au fost GG5+
  • În tur, Club Brugge şi PSg au remizat, 1-1
Joacă ACUM!

🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie