Betbuilder
Ora
Cote
1.01
1000
Linkuri utile

Norocul vine la Untold

7.5.2024

Analiză

1.8.2024

pic

E anul în care lași din nou mașina în parcare și vii la  Untold. Lași totul deoparte și vii să fii om, să trăiești total. Vom fi și noi acolo la probabil  cel mai tare Untold de până acum.

Pentru că dacă ne uităm pe ‘afiș’, avem Sam Smith, Sweedish House Mafis și pe the one and only Lenny Kravitz. Și o să avem din nou sute de mii de oameni din 8 până-n 11 august, o să avem distracții Fortuna i-ni-ma-gi-na-bi-le peste tot în festival. Zeița aduce niște surprize gigantice și-n sensul propriu, și-n sen figurativ.

O să fie distracția aia pe care o aștepți un an de zile. Și o să fie! Așa că te așteptăm în teritoriile de distracție Fortuna. Să câștigi nu numai experiențe i-ni-ma-gi-na-bi-le (am spus-o din nou), ci și premii și să ai tot felul de surprize.

Dar până-n 8 când începe treaba, noi o să mai venim la tine cu muuulte surprize pentru Untold. Pe Facebook, pe Instagram (acolo e bine să fii atent 😊) și-n platforma noastră (desktop, app, browser). Da, știm unde ți-e gândul, avem și ... (completează tu pentru că deja știi).

Până începe Untold 2024, te lăsăm să revezi cât de bine a fost anul trecut.