Aviator
Ora
Cote
1.01
1000

HOFFENHEIM - DORTMUND

22.01.2022 16:30,
Autor analiză: Fortuna
pic

Sâmbătă, de la ora 16:30, Hoffenheim şi Borussia Dortmund se întâlnesc în runda cu numărul 20 din Bundesliga. Partida de pe PreZero Arena se anunţă a fi una echilibrată, însă oaspeţii sunt obligaţi să învingă, dacă vor să rămână în plasa liderului Bayern Munchen.

Hoffenheim ocupă locul 4 în Bundesliga, cu 31 de puncte acumulate în primele 19 etape şi trage tare pentru a încheia în TOP 4 şi a participa automat în sezonul viitor din UEFA Champions League. Trupa pregătită de Sebastian Hoeness a pierdut puncte importante în etapa trecută, când a fost învinsă, în deplasare, de Union Berlin, scor 1-2.

De partea cealaltă, Dortmund este pe locul 2, cu 40 de puncte, la 6 lungimi în spatele liderului şi campioanei Bayern Munchen. Se anunţă o luptă în doi pentru titlu în Bundesliga, în condiţiile în care Leverkusen, ocupanta locului 3, este la 8 lungimi în spatele lui Dortmund.

Nu uita să profiți de cotele mărite de la Fortuna și de promoțiile zilnice din ofertă!

Bikakcic, Gacinovic, John, Kaderabek şi Samassekou sunt jucătorii indisponibili din tabăra gazdelor, în timp ce Adamyan, Asllani, Grillitsch şi Skov sunt incerţi. De partea cealaltă, oaspeţii nu e pot baza pe Emre Can, Dahoud, Bauza, Reyna şi Schmelzer, toţi accidentaţi.

Ultimele partide jucate de Hoffenheim şi de Borussia Dortmund au avut multe reuşite. De asemenea, ultimele două directe dintre cele două formaţii au avut 4+ goluri. Vom avea o nouă partidă spectaculoasă în acest weekend? Alege-ţi pariul cu încredere şi plasează-l acum! 

La Fortuna ești premiat în fiecare zi: dacă joci online, ai cote mărite și extra-câștig pe bilete, plus promoții speciale în fiecare lună. Cashout, validare instant, combinații speciale și live streaming - toate sunt la o atingere distanță, pe site sau în aplicație. Totodată, în agenție ești "acoperit" cu Pariul Șansă și te premiem dublu dacă ești cu adevărat inspirat!

STATISTICILE PARTIDEI:
  • Hoffenheim are o singură victorie în ultimele 5 meciuri (2 eşecuri, 2 egaluri)
  • Ultimele 5 meciuri jucate de Hoffenheim au fost GG
  • 4 din ultimele 5 partide disputate de Hoffenheim au avut 3+ goluri
  • Borussia Dortmund are 3 victorii şi două eşecuri în ultimele 5 meciuri
  • Ultimele 5 meciuri jucate de Borussia Dortmund au avut 3+ goluri
  • Ultimele 4 partide jucate de Borussia Dortmund au fost GG
Joacă ACUM!

🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie