Ora
Cote
1.01
1000

GALATASARAY - MARSEILLE

25.11.2021 19:45,
Autor analiză: Fortuna
pic

Joi, de la ora 19:45, Galatasaray şi Marseille dau piept într-unul dintre cele mai aşteptate dueluri ale etapei a 5-a din faza grupelor Europa League. Specialiştii anticipează un duel extrem de echilibrat pe Nef Stadium, din Istanbul, iar turcii au şansa să-şi asigure primul loc în grupă.

Galatasaray este lider în Grupa E din Europa League, cu 8 puncte acumulate în primele 4 etape. Două victorii şi două rezultate de egalitate a înregistrat formaţia românilor Moruţan şi Cicâldău. În weekend, însă, Galata a pierdut derby-ul cu Fenerbahce, scor 1-2, deşi a condus cu 1-0. Moruţan a oferit pasa decisivă la golul echipei sale şi îşi continuă evoluţiile foarte bune.

Turcii antrenaţi de "Împăratul" Fatih Terim formează o echipă compactă, agresivă şi extrem de pragmatică, iar golaverajul după 4 etape spune totul despre stilul echipei: 3-1. Cu o apărare exactă, care a primit un singur gol în 4 meciuri, Galatasaray aşteaptă în continuare foarte multe pe faza ofensivă de la talentatul Moruţan, jucător care şi-a câştigat, în sfârşit, locul în primul 11.

Nu uita să profiți de cotele mărite de la Fortuna și de promoțiile zilnice din ofertă!

De partea cealaltă, Marseille se află pe locul 3 în Grupa E, cu 4 puncte acumulate după 4 remize.

Fără succes în această ediţie a grupelor Europa League, francezii încă mai speră la calificare, în condiţiile în care Lazio, ocupanta locului 2, are 5 puncte. Partida din Turcia are o miză extrem de mare pentru OM, pe care un succes ar ajuta-o să vină la un punct în spatele adversarei, cu o etapă rămasă de disputat.

4 din ultimele 5 meciuri disputate de OM au avut sub 2,5 goluri, un aspect extrem de important înaintea confruntării de la Istanbul, în faţa unei echipe pragmatice. Specialiştii anticipează un duel echilibrat, în care rezultatul este mai important pentru ambele echipe decât spectacolul arătat pe teren. Mergi pe mâna lui Moruţan şi Cicâldău? Alege-ţi pariul cu încredere!

STATISTICILE PARTIDEI:
  • Galatasaray are 2 victorii, 2 egaluri şi un eşec în ultimele 5 meciuri
  • Marsielle este neînvinsă în ultimele 5 meciuri: 4 egaluri şi o victorie
  • 4 din ultimele 5 meciuri jucate de Marsielle au avut sub 2,5 goluri
  • Ultimele 4 partide disputate de Galatasaray au fost GG
  • În tur, Marseille şi Galatasaray au remizat, 0-0
Joacă ACUM!

🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie