Aviator
Ora
Cote
1.01
1000

FC BOTOȘANI - SEPSI

24.01.2022 17:30,
Autor analiză: Fortuna
pic

Luni, de la ora 17:30, FC Botoșani și Sepsi se întâlnesc în etapa a 22-a din Liga 1. Se anunță un meci pasionant între două echipe care își propun obiective europene. După un start ratat de sezon, Sepsi l-a adus pe Cristiano Bergodi și a început să urce în clasament, cu o serie lungă de invincibilitate.

Totuși, cele două echipe sunt despărțite în acest moment de 8 puncte. FC Botoșani este pe locul 4 (golaveraj 21-19), cu 34 de puncte, după ce a remizat de patru ori în ultimele cinci etape! Sepsi este pe 10, cu 26 de puncte (golaveraj 21-18), fiind campioana egalurilor în România - 11 remize. De altfel, luni seară se întâlnesc echipele care au remizat de cele mai multe ori în acest sezon.

Nu uita să profiți de cotele mărite de la Fortuna și de promoțiile zilnice din ofertă!

FC Botoșani a jucat un amical interesant în luna ianuarie, pe care l-a pierdut în compania polonezilor de la Lechia Gdansk. Golurile moldovenilor au fost marcate de Kage ('15) și Papa ('53), dar Gdansk a revenit de fiecare dată și a marcat golul victoriei târziu, prin Sezonienko ('83). Sepsi s-a pregătit în circuit închis, după ce a remizat în ultimele două etape de campionat: 1-1 cu FC Argeș și 0-0 cu FCSB. Sepsi e departe de zona de play-off, dar măcar speră la trofeul Cupei României!

Știm că în 4 din ultimele 5 dueluri directe Sepsi - Botoșani au marcat ambele echipe, așa că ne așteptăm încă o dată la un meci echilibrat. În tur a fost 1-1, unde Dumitrescu a adus punctul pentru covăsneni, după ce Chindriș a marcat pentru Botoșani în minutul 62. A fost un joc deschis, cu 23 de șuturi la poartă și multe cornere: Sepsi a câștigat raportul loviturilor de colț cu 9-2! Sepsi are toate șansele să facă un nou meci mare, dar trupa lui Marius Croitoru e greu de bătut pe teren propriu.

La Fortuna ești premiat în fiecare zi: dacă joci online, ai cote mărite și extra-câștig pe bilete, plus promoții speciale în fiecare lună. Cashout, validare instant, combinații speciale și live streaming - toate sunt la o atingere distanță, pe site sau în aplicație. Totodată, în agenție ești "acoperit" cu Pariul Șansă și te premiem dublu dacă ești cu adevărat inspirat!
Joacă ACUM!

🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie