Ora
Cote
1.01
1000

ATHLETIC BILBAO - GRANADA

26.11.2021 22:00,
Autor analiză: Fortuna
pic

Vineri, de la ora 22:00, Athletic Bilbao şi Granada deschid etapa cu numărul 15 din La Liga. Bascii pornesc cu prima şansă în confruntarea de pe San Mames şi vor să ţină aproape de locurile care să le permită să evolueze în sezonul următor al cupelor europene.

Athletic Bilbao ocupă locul 8 în La Liga, cu 19 puncte acumulate în primele 13 partide jucate, şi are ca obiectiv calificarea în cupele europene. Bascii au redus însă din turaţia motoarelor şi par de nerecunoscut în ultima vreme: vin după 4 etape fără victorie în campionatul Spaniei: 3 egaluri şi un eşec.

În runda precedentă, Bilbao a făcut doar egal, scor 0-0, pe terenul lui Levante, şi a ratat şansa de a obţine primul succes din 23 octombrie încoace.

Atunci, bascii o învingeau pe Villarreal cu 2-1. Trupa pregătită de Marcelino trebuie să se trezească la timp, dacă vrea să candideze cu şanse reale la un loc de cupă europeană, iar Muniain, Garcia şi Williams au misiunea de a-şi conduce echipa spre victorie, în condiţiile în care bascii au înscris doar două goluri în ultimele 4 meciuri.

Nu uita să profiți de cotele mărite de la Fortuna și de promoțiile zilnice din ofertă!

De partea cealaltă, Granada se zbate în zona retrogradării: are 11 puncte acumulate în 13 partide şi ocupă poziţia a 17-a, prima deasupra liniei. Elche, echipă aflată pe locul 18, primul retrogradabil, are acelaşi număr de puncte, astfel că lupta din subsolul clasamentului se anunţă a fi una pe muchie de cuţit.

Granada vine după două eşecuri la rând în La Liga, 0-2 la Espanyol şi 1-4 pe teren propriu, cu Real Madrid, însă are un atu moral important înaintea confruntării de vineri: a câştigat 3 din ultimele 5 dueluri directe cu Bilbao. Va reuşi din nou Granada să îi încurce pe basci? Alege-ţi pariul cu încredere şi plasează-l acum!

STATISTICILE PARTIDEI:
  • Bilbao are o singură victorie în ultimele 5 partide: 3 egaluri şi un eşec
  • 3 din ultimele 5 meciuri jucate de Bilbao au fost GG
  • Ultimele 4 partide disputate de Bilbao au avut sub 2,5 goluri
  • Granada vine după două eşecuri consecutive
  • 3 din ultimele 5 partide jucate de Granada au fost GG
  • Granada a câştigat 3 dn ultimele 5 meciuri cu Bilbao (2 înfrângeri)
Joacă ACUM!

🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie