Ora
Cote
1.01
1000

ATALANTA - VILLARREAL

08.12.2021 22:00,
Autor analiză: Fortuna
pic

Miercuri, de la ora 22:00, Atalanta şi Villarreal se întâlnesc într-un meci crucial în lupta pentru locul 2 în Grupa F.

Gazdele pornesc cu prima şansă în confruntarea programată pe Gewiss Stadium, din Bergamo, şi au neapărată nevoie de victorie pentru a-şi depăşi adversara directă în clasament şi pentru a evolua în primăvara UCL.

Atalanta şi Villarreal se luptă pe viaţă şi pe moarte în ultima etapă a fazei grupelor UEFA Champions League. Miza este uriaşă: calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Italienii ocupă locul 3 în Grupa F, cu 6 puncte, în timp ce "Submarinul galben" se află pe 2, cu 7 puncte.

Aşadar, doar o victorie califică trupa lui Gian Piero Gasperini în primăvara UEFA Champions League. Orice alt rezultat îi ajută pe spanioli să meargă mai departe în cea mai importantă competiţie continentală intercluburi. Liderul grupei, Manchester United, are 10 puncte şi are deja asigurate biletele pentru optimile de finală.

Nu uita să profiți de cotele mărite de la Fortuna și de promoțiile zilnice din ofertă!

În meciul tur, am avut un spectacol total: 4 goluri şi un rezultat de egalitate, 2-2. Italienii au făcut spectacol în acest sezon din UEFA Champions League: 4 din cele 5 partide disputate în Grupa F au fost GG4+. De altfel, golaverajul Atalantei spune totul despre jocul avântat şi plin de entuziasm: 10-10.

Villarreal vine după eşecul de pe teren propriu cu Manchester United, 0-2, care a decis şi câştigătoarea grupei. Acum, spaniolii au nevoie de cel puţin un egal pentru a merge mai departe în UEFA Champions League. Villarreal este încă la mâna ei înaintea confruntării de miercuri seara. Cine merge mai departe alături de Manchester United? Pariază acum!

STATISTICILE PARTIDEI:
  • Atalanta are 6 puncte în Grupa F (o victorie, un eşec, 3 egaluri)
  • Atalanta are golaveraj 10-10 după primele 5 etape
  • În tur, Villarreal şi Atalanta au terminat la egalitate, 2-2
  • Villarreal are 7 puncte, după două victorii, un egal şi două eşecuri
  • 4 din cele 5 meciuri jucate de Atalanta în grupele UCL au fost GG4+
  • 3 din cele 5 partide jucate de Villarreal în grupele UCL au fost GG3+
Joacă ACUM!

🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie