Ora
Cote
1.01
1000

ATALANTA - INTER

16.01.2022 21:45,
Autor analiză: Fortuna
pic

Duminică, de la ora 21:45, Atalanta şi Inter dau piept într-unul dintre cele mai interesante dueluri ale etapei cu numărul 22 din Serie A. Se anunţă o bătălie pe muchie de cuţit pe Gewiss Stadium, din Bergamo, între formaţiile aflate pe locurile 4 şi, respectiv, 1, în clasamentul din Italia.

Inter îşi continuă parcursul excelent început la jumătatea lunii decembrie. Trupa lui Simone Inzaghi vine după 8 succese consecutive în campionat, care au propulsat-o pe primul loc, cu 49 de puncte, la o lungime distanţă de AC Milan, principala urmăritoare. Nerazzurrii au, de asemenea, şi un meci mai puţin disputat.

Fromaţia lui Simone Inzaghi este pe val, iar la mijlocul săptămânii a mai pus mâna pe un trofeu: Supercupa Italiei. Nerazzurrii au învins-o pe Juventus cu 2-1, după prelungiri. Golul victoriei a fost marcat de Alexis Sanchez, în minutul 121, cu câteva secunde înainte de a se trece la executarea loviturilor de departajare.

Nu uita să profiți de cotele mărite de la Fortuna și de promoțiile zilnice din ofertă!

Cu 51 de goluri marcate în 20 de meciuri, Inter are cel mai bun atac din campionat. Nici Atalanta nu este departe, însă: a marcat 41 de goluri în cele 20 de partide disputate până acum. Gazdele de duminică ocupă locul 4 în Serie A, cu 41 de puncte şi se află la 8 lungimi în spatele liderului Inter.

Atalanta a avut un parcurs inconstant în ultima vreme, cu 3 victorii, un egal şi un eşec în ultimele 5 etape de campionat, însă, chiar şi aşa, şi-a păstrat poziţia a 4-a, care îi asigură participarea în sezonul viitor din UEFA Champions League. Juventus, formaţia de pe locul 5, se află la 3 lungimi în spate şi are şi un meci mai puţin disputat. Atalanta - Inter se anunţă unul dintre duelurile "de foc" ale etapei. Tu ţi-ai ales pariul? Plasează-l cu încredere!

La Fortuna ești premiat în fiecare zi: dacă joci online, ai cote mărite și extra-câștig pe bilete, plus promoții speciale în fiecare lună. Cashout, validare instant, combinații speciale și live streaming - toate sunt la o atingere distanță, pe site sau în aplicație. Totodată, în agenție ești "acoperit" cu Pariul Șansă și te premiem dublu dacă ești cu adevărat inspirat!

STATISTICILE PARTIDEI:
  • Atalanta are 3 victorii, un egal şi un eşec în ultimele 5 meciuri
  • Atalanta nu a primit gol în ultimele 3 partide
  • Inter vine după 5 succese consecutive (unul în Supercupă, 2-1, după prelungiri, cu Juventus)
  • Inter nu a primit gol în 3 din ultimele 5 meciuri
  • 3 din ultimele 5 meciuri dintre Atalanta şi Inter au fost GG
Joacă ACUM!

🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie