Ora
Cote
1.01
1000

AC MILAN - LIVERPOOL

07.12.2021 22:00,
Autor analiză: Fortuna
pic

Marţi, de la ora 22:00, AC Milan şi Liverpool se întâlnesc într-unul dintre cele mai aşteptate dueluri din ultima etapă a fazei grupelor UEFA Champions League.

Pentru "Cormorani" partida nu mai are nicio miză, însă pentru rossoneri confruntarea de pe San Siro este una crucială.

Cu 15 puncte din tot atâtea posibile, Liverpool a câştigat Grupa B din UEFA Champions League, însă bătălia pentru locul 2 este una acerbă. FC Porto se află pe 2, cu 5 puncte, în timp ce AC Milan şi Atletico Madrid ocupă poziţiile 3 şi, respectiv, 4, cu câte 4 puncte fiecare.

"Cormoranii" au avut un parcurs impecabil în acest sezon din UEFA Champions League şi şi-au asigurat fără emoţii calificarea în optimile de finală ale competiţiei pe care au câştigat-o în 2019 sub comanda lui Jurgen Klopp. Acum, trupa de pe Anfield va "arbitra" bătălia pentru locul 2 în Grupa B.

Nu uita să profiți de cotele mărite de la Fortuna și de promoțiile zilnice din ofertă!

Oricare dintre Porto, Milan şi Atletico poate face pasul în optimile UCL, alături de Liverpool. AC Milan are 4 puncte şi are neapărată nevoie de victorie pentru a mai putea spera la primăvara celei mai importante competiţii continentale intercluburi. Şi asta nu e suficient: rossonerii au nevoie ca FC Porto să se încurce în partida cu Atletico Madrid. 

Stefano Pioli are probleme importante de lot: Calabria, Castillejo, Kjaer, Pellegri şi Rebic sunt indisponibili din cauza unei accidentări, iar Giroud este incert pentru confruntarea de pe San Siro.

De partea cealaltă, Klopp nu se poate baza pe Elliott, Firmino şi Jones, în timp ce Gomez şi Keita ar putea fi recuperaţi până la ora partidei. Va reuşi AC Milan să dea lovitura pe ultima sută de metri? Alege-ţi pariul cu încredede!

STATISTICILE PARTIDEI:
  • AC Milan are 3 victorii şi două eşecuri în ultimele 5 meciuri
  • 3 din ultimele 5 partide jucate de AC Milan au avut 3+ goluri
  • AC Milan nu a primit gol în 3 din ultimele 4 partide
  • Liverpool vine după 5 victorii consecutive în toate competiţiile
  • Liverpool nu a primit gol în 4 din ultimele 5 meciuri
  • În tur, Liverpool s-a impus cu 3-2, pe Anfield
Joacă ACUM!

🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie