Betbuilder
Ora
Cote
1.01
1000
Linkuri utile
Câte pariuri din meci pui pe 1 bilet la Fortuna? Câte vrei

Câte pariuri din meci pui pe 1 bilet la Fortuna? Câte vrei

Vrei să fie lucrurile cum vrei tu. Să poți face orice să câștigi. Ți se cuvine momentul ăsta. Până acum era mai greu. Pentru că aveai un meci, un meci al tău în care simțeai că-ți ies toate. Și ai fi pus și goluri, și rezultat, și marcator, și cornere, și gata!


Gata, de azi poți. Faci asta aproape fără limită. Găsești zilnic pe site și-n Fortuna app meciuri – cele mai bune meciuri - cu funcția betbuilder specificată în dreptul evenimentului. Intri și pui până la 10 pariuri din același meci, pe același bilet.

Avem o jucărie mișto care-ți calculează pe loc niște cote fantastice, îți recomandă tipurile potrivite și te și trage de mânecă așa un pic când te duci prea departe.
Cu jucăria asta nu trebuie să-ți treci combinațiile pe foaie ca pe cumpărături, să le-nmulțești, să-ți faci calcule cum e mai bine. O să-ți facă asta betbuilder-ul, automat. Și o să te bucuri cât se poate de tare când o să vezi cota fericirii.

E simplu, îl prinzi rapid și driblezi cele mai tari cote și iese un bilet splendid. Hai pe site și în app, uita-te după meciurile care au specificată funcția betbuilder, că click pe betbuilder și începe să-ți faci biletul ăla bogat.

Pentru că totul pentru cote.