Ora
Cote
1.01
1000
Pariul MAXIKOMBI


Vrei să alegi mai multe meciuri pe un singur bilet, dar ai dubii în cazul anumitor evenimente? Alege să joci un bilet sistem și poți câștiga chiar și în cazul în care nu-ți ies toate pronosticurile!
Pariul MAXIKOMBI e o combinație de pariuri SIMPLE pe un singur bilet. Pe bilet poți alege maximum 13 grupuri, în care poți avea unul sau mai multe evenimente. Cu MAXIKOMBI poți câștiga și dacă n-ai pronosticat corect toate evenimentele. În cazul unui sistem cu 12 grupuri, poți avea 11 pierdute și tot ai câștigat!
Informații generale
  • În sistemul MAXIKOMBI, avem 13 grupuri (A-M) și un grup bază (T). E important de reținut că în cazul în care alegi un grup bază (T) pe bilet, tichetul va fi câștigător numai în cazul în care toate evenimentele din grupul bază vor fi pronosticate corect.
  • Depinde de sistemul ales, astfel încât chiar și în cazul mai multor grupuri necâștigătoare, biletul poate fi câștigător.
  • Mutarea unui eveniment dintr-un grup în altul se face după adăugarea selecției pe bilet
  • Poți adăuga suma jucată în câmpul miză (suma totală pariată), caz în care suma va fi plasată în mod egal per combinație. Dar poți adăuga manual suma jucată pentru fiecare grup în parte.
Mai multe detalii aici