Ora
Cote
1.01
1000

Ultimate Qaran-Team, turneu de FIFA 20 la care participă super-echipe din Europa! Pe cine pariezi?

Ultimate Qaran-Team, turneu de FIFA 20 la care participă super-echipe din Europa! Pe cine pariezi?

Un club din liga a 4-a engleză vine cu o idee inedită, în plină pauză competițională. Leyton Orient organizează online turneul Ultimate Qaran-Team, o competiție dedicată cluburilor europene, care se duelează în...jocuri pe consolă! 

Astfel, fiecare club din cele 128 participante și-au desemnat ca "titulari" la butoane cei mai abili jucători de PS4, într-un turneu inedit, cu reguli proprii!

Se joacă două reprize a câte 6 minute, pe consolă PS4, iar jucătorii trebuie să concureze în joc doar cu echipa de care aparțin. Lista de meciuri arată cu totul și cu totul inedit. Credeai că nu vei apuca să pariezi vreodată pe un meci între KRC Genk și Luton Town? Acum poți, pe efortuna.ro!

Întrecerea Ultimate Qaran-Team a început pe 22 martie, iar efortuna.ro are în oferta de marți trei meciuri: Adelaide United - Wolverhampton, Crawley Town - RKC Waalwijk și Rochdale - Coventry. Apoi, pe 26 martie încep "16"-imile competiției, de la ora României 21:00. Se joacă în sistem eliminatoriu, iar finala Ultima Qaran-Team este programată vineri, 3 aprilie, de la ora 21:00.

Printre cluburile de top participante la turneu se numără Manchester City, Ajax, Crystal Palace, AS Roma sau West Ham United. "Gazda" competiției, Leyton Orient, a fost eliminată din primul tur, dar în zilele viitoare avem parte de dueluri interesante precum Burnley - Midtylland, Reading - Celta Vigo, Standard Liege - Fiorentina, Nantes - Newcastle sau West Ham - Manchester City. Ești pregătit să treci "la butoane"? Alege-ți echipa favorită și pariază pe turneul Ultimate Qaran-Team!