Ora
Cote
1.01
1000

Supecupa Franței: PSG - Monaco

Supecupa Franței: PSG - Monaco

PSG a câștigat titlul și Cupa Franței sezonul trecut și va lupta pentru un nou trofeu: Supercupa Franței. Adversară e Monaco, echipa care s-a luptat în ultimii ani cu mult mai bogata rivală din Paris și care a încheiat stagiunea pe locul 2.

PSG a reușit să facă un transfer istoric în această vară: l-a convins pe Gianluigi Buffon să o părăsească pe Juventus și să-și continue cariera în Franța. Parizienii au și un nou antrenor. Germanul Thomas Tuchel l-a înlocuit pe Unai Emery și va avea misiunea de a forma o echipă care să facă mai mult în Liga Campionilor.

S-a vorbit despre plecările lui Neymar și Cavani, dar până acum cele două staruri sud-americane au rămas pe loc.

Monaco a vândut și în această vară jucători pe bani foarte mulți. Thomas Lemar la Atletico Madrid, Fabinho la Liverpool și Moutinho la Wolves. Rusul Aleksandr Golovin e pariul lui Leonardo Jardim, cumpărat de la ȚSKA Moscova.

PSG a câștigat ultimele 6 întâlniri directe, ultimele două la diferențe foarte mari: 7-1 și 3-0. În fiecare din cele 6 meciuri directe s-au marcat peste 2,5 goluri.

La finalul sezonului trecut, între cele două echipe a fost o diferență de 13 puncte. PSG a avut cel mai bun atac, cu 108 goluri marcate, și cea mai bună apărare, 29 de goluri încasate.

Nu au fost găsite articole!