Ora
Cote
1.01
1000

Spectacol de cursă lungă: ai cote pe 5 curse, live de la hipodromul din Ploiești!

Spectacol de cursă lungă: ai cote pe 5 curse, live de la hipodromul din Ploiești!

Spectacolul curselor de trap din Ploiești a revenit în oferta efortuna.ro! Cel mai popular eveniment sportiv al weekendului îți aduce adrenalină și cote mari, direct de pe hipodrom.

Duminică, 7 iunie, de la ora 11:00 până la ora 13:00, pariezi în exclusivitate pe cele cinci curse de trap programate pe hipodromul din Ploiești. Vedem "la lucru" cai din familii de mari câștigători, iar ziua de concurs începe la ora 11:00, cu "Premiul Bizar", la care vor participa 11 concurenți.

Cursele se dispută din 30 în 30 de minute, exact cât timp ai nevoie pentru a analiza forma jocheilor și pentru a-ți plasa pariurile favorite. La ora 11:30 ai cursa "Premiul Debutanților", unde Crazy Dream este cel mai probabil favorit, într-o întrecere cu șase concurenți. Ultima cursă a zilei are loc la ora 13:00, unde Detoxicated, Nelstar, Thor, Ruslan și Nesta își dispută victoria, cu șanse egale!

De sâmbătă vei găsi AICI toate cotele curselor de duminică, cu opțiuni de pariere pe victorie, clasare între primii doi și clasare pe podium. Ești pe cai mari pe efortuna.ro!

Intră aici și vezi lista concurenților!