Betbuilder
Ora
Cote
1.01
1000
Linkuri utile
Servim cote mărite. Câștigă zi de zi pe tenisul american!

Servim cote mărite. Câștigă zi de zi pe tenisul american!

O nouă lună, o nouă promoție online, cu (și) mai mult câștig pentru tine! Joacă la Fortuna în perioada 30 august - 12 septembrie și ai 20% extra pe biletele eligibile care conțin partide de la US Open sau din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal.

Pe fortuna.ro și în aplicație, fotbalul și tenisul merg mână-n mână! 

Timp de două săptămâni primești automat bonus pe bilete, dacă joci pe Grand Slam-ul din New York sau pe meciurile din preliminariile CM. Bonusul se acordă biletelor pre-match care au cel puțin 4 evenimente de cote minime 1.50, cu minimum o selecție de la US Open sau din preliminariile CM 2022. Bonusul se acordă sub forma unei cote de 1.20 care se adaugă direct pe biletul tău de joc. 

Câștigul maxim pe care-l poți obține cu această promoție este de 200 lei pe zi, iar miza maximă care poate fi jucată în cadrul promoției este tot de 200 lei. Jucătorii de la Fortuna pot beneficia de acest bonus o singură dată pe zi, pe durata desfășurarii campaniei. 

E foarte simplu! Poți să începi să-ți pregătești biletele cu inspirație maximă și să te bucuri de câștig!

Perioada campaniei

30 august – 12 septembrie 2021

Mecanismul campaniei

Pentru a primi bonusul, participanții trebuie să plaseze un pariu de tip prematch cu minimum 4 evenimente, în perioada campaniei, pe site-ul Fortuna și/ sau în aplicația de sport Fortuna.

Biletele eligibile trebuie să conțină:

  • minimum 4 evenimente de tip prematch, dintre care minimum 1 selecție din meciurile turneului de tenis US Open sau minimum 1 selecție dintr-un meci contând pentru Calificările Cupei Mondiale 2022.
  • cota minimă: 1.5 / selecție
  • miza maximă 200 lei/ jucător/ zi.

În situația în care pe bilet sunt 2 selecții (tenis US Open și Calificări CM) bonusul nu se cumulează.

Premiile campaniei

În această campanie se va acorda bonus multiplicator de cotă 20% (1.2 în plus la cota finală de pe bilet), conform condițiilor de îndeplinire ale campaniei.

Clienții pot beneficia de acest bonus, o singură dată pe zi, pe durata desfășurarii campaniei.

Acordarea bonusurilor

Bonusurile se adaugă automat pe bilet tuturor clienților eligibili.

Termeni și condiții generale

Această campanie este valabilă doar pentru clienții care au împlinit vârsta de 18 ani și au un cont valid pe www.fortuna.ro. 

Jucătorii eligibili pentru această ofertă sunt cetățenii români și toți cetățenii care au rezidență română.

În cazul în care un jucător deschide mai multe conturi cu scopul de a revendica acest bonus de mai multe ori, aceste conturi vor fi închise, iar fondurile vor fi reținute.

Jucătorii ale căror conturi au fost închise înainte de data acordării bonusului nu se vor califica pentru primirea acestuia.

Această campanie nu se cumulează cu alte campanii.

Vă rugăm să rețineți că puteți dispune de un singur bonus pe rând în secțiunea bonus a contului dvs. Alte bonusuri pot fi în așteptare. După ce ați terminat cerințele de rulare ale unui bonus, veți putea începe cerințele de rulare pentru bonusul următor.

Fortuna poate să anuleze, să șteargă, să modifice sau să suspende în orice moment această promoție sau să modifice termenii și condițiile din orice motiv, inclusiv din motive tehnice care pot fi, dar nu se limiteaza la, virusi cibernetici, bug-uri, manipulări ale sistemului sau defecțiuni tehnice, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor a modificărilor prin publicarea acestora pe website-ul www.fortuna.ro și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

În cazul în care Fortuna consideră că un jucător folosește tactici de pariere la cote cu risc minimal pentru a îndeplini cerințele de acordare a bonusurilor, acestuia i se vor anula toate bonusurile și câștigurile obținute prin intermediul acestora. Astfel de tactici includ, fără a se limita la, parierea pe roșu sau negru, pe numere pare sau impare, etc.

Fortuna își rezervă dreptul de a revizui înregistrările tranzacțiilor în orice moment, din orice motiv. În cazul în care, după o astfel de revizuire, se observă că jucătorul participă la strategii sau sisteme de joc pe care Fortuna le consideră a fi abuzive, ne rezervăm dreptul de a revoca dreptul clientului la promoție și de a-i retrage bonusul.

În cazul în care există divergențe între opinia jucătorului și a Organizatorului, decizia Organizatorului va prevala.

Fortuna își rezervă dreptul de a retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.

Prin participarea la această promotie, jucătorii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.

Se aplică termenii și condițiile generale Fortuna.