Ora
Cote
1.01
1000

O echipă de fotbal este decimată de coronavirus, dar e OBLIGATĂ să joace!

O echipă de fotbal este decimată de coronavirus, dar e OBLIGATĂ să joace!

În mod normal, cota de 1.67 din meciul de vineri ar fi fost mai mică, dar problemele medicale din lotul gazdelor influențează mult pariurile. Vor reuși favoriții să treacă peste aceste probleme? Poți paria pe toată etapa din weekend cu un simplu click, profitând și de promoțiile de la Fortuna.

Belarus a fost singura țară din Europa care nu a suspendat competițiile fotbalistice pe durata pandemiei de Covid-19. Astfel, BATE Borisov, Dinamo Minsk, Neman Grodno și Slavia Mozyr le-au "ținut de cald" pariorilor, care au avut în fiecare săptămână meciuri de fotbal în ofertă. Pentru unele echipe, însă, prețul competiției se dovedește a fi costisitor. Torpedo Zhodino este în stare de "asediu", după ce patru jucători și doi antrenori au fost testați pozitiv cu Covid-19. Torpedo este clasată pe locul 3 și nu a pierdut încă pe teren propriu, dar se confruntă cu o situație delicată. Spre deosebire de Liga 1, unde LPF și cluburile s-au aliniat măsurilor europene, Federația de la Minsk a neglijat pericolul de îmbolnăvire. În acest moment, jucătorii sunt îngrijorați pentru sănătatea lor și așteaptă rezultatele testărilor.

Unii nu vor să joace, dar n-au de ales!

Președintele Alexander Lukashenko a decis să nu oprească sezonul în curs, ajuns la etapa a 11-a. După ce acesta le-a transmis cetățenilor că pandemia va fi tratată cu ajutorul "muncilor agricole" și prin "tratament cu vodcă", cluburile de fotbal se regăsesc într-o dilemă neașteptată. Ele nu pot protesta prin neprezentare, fiindcă riscă dezafilierea, deci sunt obligate să joace meci de meci. Astfel, BATE Borisov are cotă 1.28 cu Isloch, iar Dinamo Brest are cotă 1.64 în derby-ul cu Rukh.

La Torpedo au fost depistați pozitiv fotbaliștii Vladimir Bush, Mikhail Afanasyev, Andrejs Chaturyan și Maksims Bordacovs, trecuți imediat pe tratament. Fără aceștia pe teren, Torpedo a pierdut meciul cu Neman Grodno (1-3) de săptămâna trecută, deși avea prima șansă la pariuri! "Pentru noi e un război", a declarat antrenorul Yuri Puntus. Fostul selecționer al Belarusului are de-a face cu jucători tensionați, care "nu mai au mintea la fotbal, se gândesc doar la sănătatea familiei lor". La această oră, în Belarus au fost depistate aproape 40.000 de cazuri de Covid-19, dar s-a raportat un număr de doar 214 decese.

Statistica e zdrobitoare, în favoarea lui Torpedo

Intersant este că Federația de la Minsk a anulat două partide la începutul lunii, din cauza suspiciunilor că mai mulți jucători ar avea Covid-19. Măsura care a vizat-o pe FC Minsk a primit rapid acceptul guvernamental. Vineri, Torpedo este favorită contra modestei Smolevichi, echipă fără victorie în acest sezon. Zhodino a câștigat toate cele 4 dueluri directe cu Smolevichi, o formație care are cota 5.00 să se impună contra lui Torpedo. În Belarus se joacă fotbal cu spectatori în tribune, iar oferta etapei este pe efortuna.ro, unde puteți profita de surprize! În plus, ai sute de pariuri speciale la dispoziție!