Ora
Cote
1.01
1000

Naționala României poate scrie o nouă pagină de istorie! Fortuna e alături de "tricolori" în drumul spre Euro 2021

Naționala României poate scrie o nouă pagină de istorie! Fortuna e alături de

"Luptăm! Luptăm! Luptăm și câștigăm!" Așa traiesc meciurile României 20 de milioane de suporteri; cu sufletul la gură și cu speranțele puse într-un vârf de gheată. 

Așa se aude în lume Arena Națională din 100.000 de plămâni. Tare, tare, tot mai tare. Cum urlăm noi acum de tare că ni s-a pus pe "hold" barajul, șansa să mergem ACUM! și AICI! la Euro. Nu, nu ni s-a luat fotbalul. Nu ni s-a luat nimic. Ni s-a suspendat un an. Atât. Totul va fi bine! O să revină totul la cum a fost și ne vom bucura de turneul final din 2021. Și de unde știm că nu va fi mai bine? Eram mulți care așteptam o pauză, sunt mulți care acum o înțeleg la valoarea ei totală. În aceste momente, suporterii naționalei trebuie să cânte pe o singură voce: "Hai, România!". Iar Fortuna este alături de fiecare dintre aceștia, pentru că noi credem până la capăt în mândria tricolorilor.

În timpul pauzei competiționale, cu toții am visat la performanțele de altădată ale Naționalei noastre. Ne-am uitat la rezumatele de la World Cup 1994 și la golul sublim reușit de Adi Ilie, în '98, contra Columbiei. Ce vremuri! Ce jucători!

Cu Fortuna alături, ca sponsor oficial, echipa de fotbal a României are în curând șansa să scrie o nouă pagină de istorie. Cu pasele luminate ale lui Ianis, cu șuturile lui Pușcaș și cu reflexele lui Tătărușanu suntem cu un pas în fața Islandei. Miza e mare: un loc la turneul final de anul viitor.

O să renaștem și o să fim din nou cei mai buni, moral și valoric. Vom fi ca o Națională unită, pregătită, antrenată să lupte și mai inteligentă. Vom fi ca o echipă adevărată, completă. Poate nu una universală, dar sigur campioana unor suflete de suporteri care așteaptă să mergem la Euro.

Cu voi alături, microbiștii înflăcărați ai țării, suntem siguri că batem Islanda, iar că Ungariei sau Bulgariei îi va veni rândul la câteva zile distanță. Vom fi la un pas de calificare! Acele zile nu sunt departe. Suntem la câteva lungimi de o victorie mare, așa cum am fost și la Euro U21, unde i-am susținut pe eroii lui Mirel Rădoi din prima pâîn ultima secundă de turneu. Mai mult ca niciodată, Fortuna este alături de speranțele suporterilor, de momentul reînvierii fotbalului, de partenerii noștri și, cel mai mult, de fotbalul în sine. Fotbalul merge înainte, iar noi cu el.

Rămânem prietenii competițiilor pe care le susținem direct și celor pe care le avem în ofertă, fie că vorbim despre fotbalul care începe să se ivească odată cu vara, fie că vorbim despre cel virtual, de pe efortuna.ro. Un lucru îl știm sigur. Cu toții iubim același joc și cu toții purtăm același tricou galben. Acum ori niciodată, Hai, români! Hai, România!