Ora
Cote
1.01
1000

Lovite în Europa, FCSB și CFR se bat pentru locul 1 în Liga I

Lovite în Europa, FCSB și CFR se bat pentru locul 1 în Liga I

După deplasările de coșmar din Europa League, principalele pretendente la titlu, FCSB și CFR, joacă tot "afară" și în Liga 1.

Am ajuns la etapa a șasea și clasamentul Ligii noastre începe să se așeze după așteptări. Aceleași două pretendente capabile să ia campionatul sunt și acum pe primele două locuri. Ambele joacă în deplasare acum. CFR pare să aibă un meci mai ușor, cu Gaz Metan Mediaș, însă la fel de ușor a părut să fie și meciul din Luxemburg. FCSB chiar are un meci dificil cu Viitorul. Iar la 4 zile după, vine și returul atât de important cu Rapid Vienna. Așa că, Dică trebuie să-și facă bine calculele primului 11 pe care îl construiește pentru acest meci intern.

Pentru Dinamo e o premieră. Joacă primul meci din acest campionat cu o nou-promovată (Hermannstadt). Echipa din Sibiu e pe locul 4, la egalitate cu Viitorul, așa că va trage tare să-și păstreze o poziție în topul care-i asigură playoff-ul Ligii. Chiar dacă are același număr de puncte ca Hermannstadt – 7 – Dinamo e pe locul 8 din cauza golaverajului. E o luptă puternică pentru TOP 6 și diferențele de puncte dintre echipe sunt foarte mici. Spre exemplu, între CS U Craiova, penultima clasată, și CFR (locul 1) sunt numai 6 puncte după 5 etape. Și că tot vorbirăm de Craiova, echipa „lui” Mangia are duel la subsol” de clasament cu FC Voluntari (numai 1 punct în 5 meciuri). Ultimele clasate pe locurile de playoff în acest moment au și ele derby-ul lor – Chiajna – Astra. Deci iată că avem un campionat interesant cu meciuri fascinante care ar trebui să ridice nivelul fotbalului, implicit pe cel al echipelor pe care le vom înscrie la anul în competițiile europene.

Nu au fost găsite articole!