Ora
Cote
1.01
1000

JACKPOT-ul EXTRA LOCAL la curse de câini și Lucky Six, în agențiile Fortuna!

JACKPOT-ul EXTRA LOCAL la curse de câini și Lucky Six, în agențiile Fortuna!

Pentru Fortuna e important fiecare jucător și e importantă fiecare agenție. De aceea am introdus Jackpot-ul Extra Local. Îl poți câștiga pe biletele jucate la curse de câini și Lucky Six. 

Îți răsplătim fidelitatea și pasiunea și îți mărim șansele de câștig cu un Jackpot local. Valoarea totală a Jackpot-urilor Extra Locale e de 100.000 de lei lunar! Joacă Lucky Six și curse de câini în agenția ta preferată Fortuna și atrage Jackpot-ul! 

Cum joci Lucky Six și curse de câini

Lucky Six e unul dintre cele mai populare jocuri. La un interval de 5 minute, poți câștiga până la 300.000 de lei cu o miză minimă de 2 lei! Intră în joc cu un pariu simplu sau mărește-ți șansele cu un pariu sistem. Pune-ți în valoare creativitatea și încearcă un pariu pe culoarea bilelor, pe un număr ales dintre primele 5 bile afişate sau pe suma numerelor primelor 5 bile extrase.


Dacă îți place adrenalina, atunci pariază în agențiile Fortuna pe curse de câini. Înscrie-te în cursa pentru 300.000 de lei, la fiecare 5 minute, cu un pariu de 2 lei. Intuiește câinele câștigător, alege un pariu combinat sau ordinea exactă în cursă.