Ora
Cote
1.01
1000

Fortuna a devenit partenerul Petrolului Ploiești!

Fortuna a devenit partenerul Petrolului Ploiești!

Susținem echipa națională, dar și ligile inferioare! Fortuna a devenit partenerul Petrolului Ploiești!

La startul unui nou sezon de Liga a 2-a, în care Petrolul speră să lupte la promovare, Fortuna a încheiat un parteneriat cu clubul ploieștean. Astfel, am ales să susținem un club cu mare tradiție în fotbalul românesc, o echipă iubită de suporteri și care poate inspira, prin organizare și pasiune, multe din cluburile din primul eșalon.

Petrolul are în palmares 4 titluri de campioană și 3 Cupe ale României. Fortuna are onoarea de a fi alături de echipa ploieșteană în acest sezon în care "lupii galbeni" speră să-și câștige locul în elita fotbalului românesc.

Fortuna este cel mai mare operator de pariuri sportive din Europa Centrală și de Est. În România, Fortuna este prezentă cu aproape 800 de agentii și online cu o nouă platformă de pariere, www.efortuna.ro, ce oferă anual 230.000 evenimente live.  

Printre alte proiecte de sponsorizare, în portofoliul internațional al Fortuna intră naționala de fotbal a României, reprezentativa Poloniei, naționala Slovaciei, echipe de club precum Legia Varșovia sau Slavia Praga, dar și Liga I a Slovaciei, devenită Liga Fortuna.