Betbuilder
Ora
Cote
1.01
1000
Linkuri utile
Festival de pariuri fără risc! 150 RON pentru tine

Festival de pariuri fără risc! 150 RON pentru tine

Sărbătorim împreună startul celor mai tari campionate de fotbal! Fără limite, cu pariuri gratuite! E o vară plină de distracție pe fortuna.ro și în aplicație, unde te așteaptă promoții în fiecare zi.



În perioada 10.08 - 15.08 ești premiat pentru fiecare depunere de minimum 100 RON. E simplu: depui cel puțin 100 RON pe zi și primești automat un Pariu Fără Risc de 25 RON, pe care-l poți juca  pe orice sport vrei tu! Singura condiție: Pariul Fără Risc trebuie jucat pe o cotă minimă de 2.00.

Pentru a putea primi bonusul de 25 RON, trebuie să depui o sumă de cel puțin 100 RON în secțiunea Sport, pe website-ul fortuna.ro și/sau în aplicația de Fortuna, în perioada campaniei. Depui în fiecare zi, câștigi în fiecare zi! Astfel, poți să încasezi până la 150 RON pe tot parcursul săptămânii!

Pentru a participa la această promoție, trebuie să te înscrii apăsând butonul “Mă înscriu”, din pagina de promoții. Termenele și condițiile bonusurilor de tip Pariu Fără Risc vor fi consultate în momentul acceptării acestora, iar de acolo nu trebuie decât să-ți plasezi biletele inspirate.

Nu uita că în weekend reîncep campionatele de top din Europa, cu meciuri din Bundesliga, Premier League, La Liga și Eredivisie! Stai pe LIVE sau pariază pre-match - orice ai alege, te bucuri de fotbalul de top în fiecare clipă. Și nu uita de super-combinațiile de cote de la meciurile de Liga 1! Ai pe ce să joci, dacă îți iei zi de zi bonusul pentru pariuri sportive.