Ora
Cote
1.01
1000
Pariaza live

FCSB și CFR sunt la două meciuri de grupele Europa League

FCSB și CFR sunt la două meciuri de grupele Europa League

Ultimele dueluri pentru grupele Europa League. Dudelange – CFR și Rapid Viena – FCSB sunt cele două meciuri de maxim interes pentru români. Ambele nostre reprezentante joacă turul în deplasare, ceea ce le conferă un avantaj, cel puțin teoretic, pentru retur.

Au fost patru echipe românești pentru Europa și au rămas două. Una a fost chiar pe ruta Champions League. Din păcate, Malmo a prins două zile mai bune decât a prins CFR-ul nostru și i-a întors pe clujeni spre Europa League. Viitorul a ieșit cel mai devreme de pe locurile din Europa League, câștigătoarea Cupei – Craiova - a dat de o echipă care a terminat Bundesliga pe locul 6, anul trecut, așă că joi avem Dudelange – CFR și Rapid Vienna – FCSB în turul playoff-ului Europa League. Ambele meciuri în deplasare, un avantaj pentru returul de acasă. Meciul CFR-ului începe la 21:00, iar al FCSB-ului la 21:30. Clujenii nu-I au pe Arlauskis și Deac, accidentați. Nici FCSB nu e ocolită de probleme. Căpitanul Florin Tănase și Junior Morais sunt suspendați, iar Momcilovic e accidentat.

Anul ăsta sunt mai mulți bani în Europa League. FCSB are garantați în jur de 6 milioane de euro numai pentru calificarea în grupe. Unde mai punem că premiul mare pentru marea câștigătoare a Ligii Europa este calificarea în Champions League, sezonul 2018-2019. Mai e mult până atunci, hai s-o luăm pas cu pas și să avem încredere în echipele românești că vor face joi tururi foarte bune în playoff-ul care contează cel mai mult pentru toată România.

Nu au fost găsite articole!

Nu au fost găsite articole!