Ora
Cote
1.01
1000

Derby de Trap cu pariuri live în agenția Fortuna, spectacol și adrenalină

Derby de Trap cu pariuri live în agenția Fortuna, spectacol și adrenalină

Fortuna a reușit să readucă în România farmecul curselor de cai și al pariurilor la hipodromul Ploiești.

Sâmbătă, 6 iulie, Fortuna a inaugurat agenția de pariuri plasată chiar în holul mare al hipodromului, o premieră pe piața pariurilor din România. A fost o zi specială pentru hipism, dar și pentru pasionații de pariuri pe curse de cai. 

Cursele de cai sunt printre cele mai vechi sporturi. Considerate sportul regilor și practicate la nivel profesionist de englezi, reprezintă tradiție, pasiune, forță și multă adrenalină. Și nu în ultimul rând, spirit de competiție și bucuria de a fi câștigător.

Fortuna a reînviat tradiția pariurilor pe cursele de cai și oferă, începând cu weekendul trecut, posibilitatea de a se putea paria chiar la hipodrom. De asemenea, pariurile pot fi plasate și online, pe site-ul efortuna.ro.Derby, curse, spectacol și pariuri

Fortuna a inaugurat agenția de la Hipodromul Ploiești în ziua în care a avut loc cea mai importantă reuniune hipică a sezonului și Derby-ul de Trap al României. Evenimentul a avut tribunele arhipline, au fost 7 curse de trap și două de galop pe care s-au înregistrat peste 500 de pariuri.

O reuniune ca o adevărată gală, la care au fost prezenți invitați speciali: principesa Maria, dar și ambasadorul Arabiei Saudite, care au înmânat premii. 

Unul dintre cele mai fascinante momente a fost show-ul de dresaj oferit de Miron Bococi și cei 5 cai "fermecați". Spectacol primit cu mult entuziasm de public, încălzit deja de cursele antrenante de până atunci.

Cursele de galop au adus un plus de viteză și adrenalină, iar după mulți ani, la hipodromul Ploiești a avut loc o cursă internațională, care face parte din Campionatul Mediteranean al Driverilor.

Cu susținerea Fortuna, fiecare reuniune hipică de la Ploiești este o sărbătoare și o ocazie de a paria în cel mai pur stil englezesc pe cursele de cai.