Ora
Cote
1.01
1000

Câștigă bonusuri săptămânale și premii speciale cu Liga 1

Câștigă bonusuri săptămânale și premii speciale cu Liga 1

Fortuna ți-a pregătit o surpriză odată cu restartul Ligii 1. Poți câștiga bonusuri săptămânale și premii speciale la final de sezon.


Pentru a te înscrie în campanie, trebuie să joci bilete cu minimum 3 selecții, dintre care cel puțin una din Liga 1 și cu miza de minimum 30 de lei.

Intră în top 100 pentru premii săptămânale de până la 500 de lei. Iar la final de sezon, primii 20 de jucători cu cea mai mare sumă a cotelor câștigătoare pe întreaga perioadă a campaniei se califică pentru premiile finale.

Perioada

Campania începe în data de 31.01.2020 și se termină după disputarea ultimului meci de campionat (inclusiv Playoff / Playout).
Pentru aceasță campanie săptămâna de joc începe vineri la ora 00:00 și se încheie luni la ora 23:59. 

Cum te califici

Pentru a intra în campanie jucătorul trebuie să se înscrie apăsând butonul “Mă înscriu” din pagina de promoții.
Pentru a se califica în această campanie jucătorii trebuie să plaseze cel puțin un bilet AKO3 cu minimum o selecție din Liga 1, live sau prematch, cu o miză minimă de 30 lei per bilet.
Primii 100 de jucători cu cea mai mare sumă a cotelor câștigătoare se vor califica la această promoție în ordinea descrescătoare a cotelor adunate.
Vor fi luate în calcul doar pariurile prematch sau live plasate cu bani reali.

Premiile promoției (bonusuri)

În această campanie se vor acorda 2 tipuri de bonus:
1. 100 de bonusuri săptămânale de până la 500 lei RFB
2. 20 de bonusuri finale. Câștigătorii vor avea zilnic câte un bonus pariu fără risc, timp de o săptămână.

PREMII SĂPTĂMÂNALE

Primii 100 de jucători cu cea mai mare sumă a cotelor câștigătoare pe perioada campaniei se vor califica la această promoție și vor împărți astfel:

Clasament Valoare bonus RFB
Locul 1 500
Locurile 2-5 300
Locurile 6-10 200
Locurile 11-25 100
Locurile 26-50 50
Locurile 51-100 20

PREMII FINALE
Primii 20 de jucători cu cea mai mare sumă a cotelor câștigătoare pe întreaga perioadă a campaniei se vor califica la această promoție și vor împărți bonusurile finale astfel:
- Primii 10 jucători vor câștiga câte un bonus RFB, zilnic, în valoare de 100 lei, timp de o săptămână
- Locurile 11-20 vor câștiga câte un bonus RFB, zilnic, în valoare de 50 lei, timp de o săptămână
Bonusurile se vor acorda în fiecare zi de marți din perioada campaniei promoționale, sau în maximum 72 de ore de la această dată.
Un jucător poate beneficia de această promoție o singură dată. Fiecare dintre bonusuri poate fi luat maximum o data în săptămâna aferentă
Termenii și condițiile bonusurilor pariu fără risc vor putea fi consultate în momentul acceptării acestora.
În cazul unui eventual premiu câștigat, jucătorul respectiv trebuie să aibă dinainte acceptate condițiile de GDPR, mai exact să fi acceptat în prealabil comunicări de marketing din partea Fortuna (secțiunea “Setări comunicări” din Contul Meu), pentru a putea primi un bonusul aferent. 

Termeni și condiții generale
Pariurile la care s-a folosit opțiunea early-cash-out nu sunt luate în considerare.
Prezenta campanie nu se cumulează cu alte promoții.
Organizatorul (Bet Zone SRL) poate revizui înregistrările tranzacțiilor în orice moment, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În cazul în care, după o astfel de revizuire, se observă că jucătorul participă la strategii abuzive, clientul va fi exclus din promoție.
Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestei promoții în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor a modificărilor prin publicarea acestora pe website-ul www.efortuna.ro și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări. 
Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încalca regulile menționate vor fi excluși din această promotie.
Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.
Organizatorul (Bet Zone SRL) este unicul moderator al acestei campanii;
În cazul in care exista divergențe între opina jucatorului si a Organizatorului, decizia Organizatorului va prevala.
Prin participarea la aceasta promotie, jucătorii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.
Se aplică termenii și condițiile generale Bet Zone SRL.