Betbuilder
Ora
Cote
1.01
1000
Linkuri utile
Câștig uriaș! Cu 20 de meciuri a făcut 5000€, profitând de Mega Bonusul Dublu

Câștig uriaș! Cu 20 de meciuri a făcut 5000€, profitând de Mega Bonusul Dublu

A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi nu s-ar mai povesti, un bilet de mare angajament! S-a câștigat pe efortuna.ro, cu o miză de doar 5 lei, iar inspirația jucătorului a fost maximă: 20 de meciuri, toate pronosticate corect, cotă totală de peste 5.000 și, implicit, peste 25.000 de lei profit! Ia aminte, însă! Câștigul ar fi fost pe jumătate, fără Bonus Dublu de la Fortuna.

Întradevăr, marele câștigător s-a "orientat" corespunzător! A ales fix 20 de evenimente și a beneficiat de o cotă de 2.00 în plus pe bilet, cu care a făcut cinste Fortuna! Pentru că, la noi, jucătorii adevărați sunt întotdeauna premiați. Restul a fost ceva mai complicat, dar biletul a ieșit câștigător. Norocosul din poveste a combinat inspirat mai multe partide disputate pe 10 octombrie 2020, în Liga Campionilor, dar și în alte campionate de pe mapamond. 

Acesta și-a încercat șansa și în Anglia, Danemarca, Chile, Germania, Scoția sau Suedia, iar curajul i-a fost răsplătit. Pentru că a mizat și pe ligile inferioare, Zeița Fortuna i-a făcut "verde" biletul, care a conținut multe pariuri pe goluri. Cele mai mari cote câștigătoare au fost un 1.63 pe victoria lui Bayern, în fața lui Atletico, dar și un 1.82 pe "GG" la Real Madrid - Șahtior! Uite că au fost și pariori care au profitat de surpriza de pe Bernabeu! Partea interesantă este că biletul ar fi fost câștigător chiar și cu un meci pierdut, fiindcă tichetul s-a calificat în promoția "Lucky Loser", care îți aduce un câștig dacă pierzi pe un singur meci. 

Mai jos puteți admira biletul câștigător, de 5.346 de euro câștig, plasat cu o miză de un euro. Sigur, noi am plătit premiul în lei, dar nimeni nu se supără. Inspiră-te și tu și pariază pentru cote colosale, profitând de promoțiile Mega Bonus Dublu și Lucky Loser, pe efortuna.ro.