Ora
Cote
1.01
1000

AFC Dunărea Călărași și Fortuna Entertainment Group - parteneri în sezonul 2018/2019

AFC Dunărea Călărași și Fortuna Entertainment Group - parteneri în sezonul 2018/2019

Ambiția și pofta de performanță a grupării AFC Dunărea Călărași a determinat Fortuna Entertainment Group să încheie un contract de sponsorizare cu o nouă echipă din fotbalul românesc

Ascensiunea clubului călărășean pe prima scenă din România, cu jucători tineri și dornici de performanță, poziționează Dunărea Călărași printre echipele ce tind spre o dezvoltare pe termen lung.

Motto-ul Fortuna Entertainment Group, „Mai Multe Victorii pentru Suporteri”, s-a regăsit pe deplin în evoluțiile din ultima perioadă ale Dunării Călărași, o echipă ce a reușit promovarea în Liga I.

Lewis Findlay, General Manager România – Fortuna Entertainment Group, a explicat motivele parteneriatului cu Dunărea Călărași: „Sponsorizăm echipa națională de fotbal a României și nu este o întâmplare faptul că am ales să sprijinim clubul Dunărea Călărași. Jucători tineri, management gândit pe termen lung, suporteri entuziaști și dornici de fotbal de calitate, sunt calități importante pe care le-am căutat la echipele din Liga I și pe care le-am regăsit aici. Ne dorim un parteneriat de durată, încununat cu succes de ambele părți”.

Florin Brișan, președintele AFC Dunărea Călărași: „Fortuna este un partener puternic pentru noi și împreună vrem să avem un parteneriat de lungă durată. Perioada contractului este de un an cu prelungire și dacă ajungem în play-off suma se mărește„.

Fortuna este cel mai mare operator de pariuri sportive din Europa Centrală și de Est. În România, Fortuna este prezentă cu aproape 800 de agentii și online cu o nouă platformă de pariere, www.efortuna.ro, ce oferă anual 230.000 evenimente live.

Printre alte proiecte de sponsorizare, în portofoliul internațional al Fortuna intră naționala de fotbal a României, reprezentativa Poloniei, naționala Slovaciei, echipe de club precum Legia Varșovia sau Petrolul Ploiești, dar și primele ligi ale Slovaciei, Cehiei și Poloniei.