Ora
Cote
1.01
1000
Pariaza live


Serie A a însemnat Juventus și ceilalți, 7 ani la rând. Torinezii au dominat clar ultimele sezoane și par greu de stopat în cursa de obținere a celui de-al optulea titlu consecutiv. 

Campioana Italiei a dat lovitura în această vară: l-a transferat pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. Din sezonul 2018-2019, Juve intră în "era Cristiano".

Nici măcar banii investitorilor chinezi de la Inter și AC Milan nu au pus în pericol supremația lui Juve. Napoli s-a luptat până în ultimele etape la titlu sezonul trecut, iar în noua stagiune pare din nou o formație capabilă să se compare cu trupa lui Allegri. Preluați de Ancelotti, echipa la care joacă și Vlad Chiricheș va încerca și în acest sezon să imite ceea ce Juve reușește de câțiva ani, să se bată pentru primul loc și să aibă un parcurs cât mai lung în Liga Campionilor.

Cifrele napoletanilor au fost foarte bune: au încheiat la 4 puncte în spatele campioanei Juve, au avut al doilea atac din campionat (77 de goluri marcate) și doar 3 înfrângeri în cele 38 de etape.

Juventus are 34 de titluri cucerite, Milan și Inter sunt pe locul 2, cu câte 18.

Inter a prins dramatic un loc în Liga Campionilor și s-a remarcat din nou pe piața transferurilor. Lazio, la care Ștefan Radu e în continuare de bază în defensivă, va juca din nou rolul de outsider în lupta cu marile puteri din Serie A.

Inter e singura echipă din Italia care a participat în toate sezoanele de Serie A, 87. Juventus și AS Roma au câte 86.

Parma a obținut o promovare istorică și revine în prim-planul fotbalului italian. Echipa pentru care Adrian Mutu a marcat 22 de goluri are în palmares 3 Cupe ale Italiei și o Supercupă, două trofee UEFA, o Cupă a Cupelor și o Supercupă a Europei.

Noul sezon de Serie A va aduce și o nouă bătălie interesantă pentru titlul de golgheter. Icardi și Immobile au reușit câte 29 de goluri stagiunea precedentă, urmați în clasament de Dybala, cu 22, și Quagliarella, de la Sampdoria, cu 19.

Rămâne de văzut dacă Ronaldo își va găsi un competitor și în Italia, după bătălia "cosmică" avută cu Messi ani la rândul.

Tip pariu
Tot Meci Fortuna PLUS: Meci Total goluri Ambele marcheaza ambele marcheaza si peste 2,5 goluri marcheaza gazdele marcheaza oaspetii Rezultat final/ambele echipa marcheaza Rezultat final/total goluri Pauza sau final prima repriza Victorie fara egal Pauza/final Handicap 0:1 Total goluri gazde Total goluri oaspeti Interval goluri Interval goluri gazde Interval goluri oaspeti Rezultat Final / Total goluri prima repriza Total goluri prima repriza total goluri gazde prima repriza Total goluri oaspeti prima repriza Total goluri prima repriza Primul gol Minutul primului gol Minutul primului gol gazde Minutul primului gol oaspeti Primul gol / rezultat final A doua repriza Total goluri a doua repriza Total goluri gazde a doua repriza Total goluri oaspeti a doua repriza Total goluri a doua repriza Prima repriza / a doua repriza Repriza cu mai multe goluri Total goluri Total goluri gazde Total goluri oaspeti Scor corect Scor corect prima repriza Scor corect a doua repriza Se va marca in minutul Nu se va marca in minutul Minutul 0-15 Minutul 0-30 Minutul 0-60 Minutul 0-75 Gol in prima repriza Gol in a doua repriza Ambele echipe marcheaza in ambele reprize Gazdele marcheaza in ambele reprize Oaspetii marcheaza in ambele reprize Gazdele marcheaza in prima repriza Oaspeti marcheaza in prima repriza gazdele marcheaza in a doua repriza oaspetii marcheaza in a doua repriza Gazdele castiga la 0 Oaspetii castiga la 0 Gazdele castiga ambele reprize Oaspetii castiga ambele reprize Gazdele castiga cel putin o repriza Oaspetii castiga cel putin o repriza Cartonase galbene Total cartonase galbene gazde Total cartonase galbene oaspeti Total cartonase galbene prima repriza total cartonase galbene prima repriza gazde Total cartonase galbene prima repriza oaspeti Total cartonase galbene a doua repriza Total cartonase galbene a doua repriza gazde Total cartonase galbene a doua repriza oaspeti penalti Cartonas rosu Total cornere Total cornere gazde Total cornere oaspeti Total cornere prima repriza total cornere prima repriza gazde Total cornere prima repriza oaspeti Total cornere a doua repriza Total cornere a doua repriza gazde total cornere a doua repriza oaspeti Marcheaza gol (trebuie sa fie titular )
Mai mult
Mai puţin

Nu au fost găsite articole!
Nu au fost găsite articole!
Nu au fost găsite articole!