Ora
Cote
1.01
1000

RIPENSIA TIMIȘOARA - U. CLUJ

15.10.2021 17:30,
Autor analiză: Fortuna
pic

Etapa a 10-a din Liga 2 continuă cu o partidă în care sunt angrenate două echipe de tradiţie din fotbalul românesc: Ripensia Timişoara şi Universitatea Cluj.

"Şepcile roşii" au ca obiectiv clar promovarea şi nu-şi permit să facă paşi greşiţi în faţa unei formaţii care se află în jumătatea a doua a clasamentului.

Universitatea Cluj se află pe poziţia a 4-a în Liga 2, la jumătatea sezonului regulat, cu 21 de puncte şi o linie de clasament 7-0-2. "Studenţii" clujeni nu au niciun rezultat de egalitate în acest campionat, iar în această situaţie se mai aflau, înaintea acestei etape, liderul Petrolul (24 de puncte), Poli Iaşi (12 puncte) şi Csikszereda (10 puncte).

Formaţia pregătită de Erik Lincar are ca obiectiv play-off-ul şi mai apoi promovarea pe primul eşalon fotbalistic. Distanţa faţă de primul loc este de doar 3 puncte, în timp ce ocupanta locului 7, Metaloglobus, prima echipă care va merge în play-out, are 13 puncte. Clujenii stau foarte bine la jumătatea primei părţi a campionatului şi vor să continue seria bună.

Nu uita să profiți de cotele mărite de la Fortuna și de promoțiile zilnice din ofertă!

Cu 4 victorii şi un eşec în ultimele 5 etape, trupa lui Erik Lincar se bucură de puştiul Albert Hofman, care, la 19 ani, este unul dintre cei mai buni jucători ai echipei. El a marcat cele două goluri ale partidei cu Unirea Slobozia (2-0), din etapa precedentă, şi a fost lăudat de antrenorul echipei.

"El a și debutat cu gol la Liga 2, e un jucător interesant. Poate că nu îl folosesc pe poziția care îi place lui cel mai mult, dar important e că dă randament. Vreau să îi felicit pe toți cei din club, pe cei de la centru, pentru că avem jucători intersanți, cu potențial. E adevărat că până acum nu îl cunoșteam. Sunt și alți jucători tineri care, în timp, vor face pasul la prima echipă”, a declarat Erik Lincar.

De partea cealaltă, Ripensia Timişoara ocupă locul 12 în Liga 2, cu 10 puncte acumulate în primele 9 etape. Cu o singură victorie în ultimele 5 runde, bănăţenii sunt la 7 puncte în spatele lui FC Buzău, ocupanta ultimului loc care duce în play-off.

Şansele ca Ripensia să joace în play-out sunt mari, dacă ne uităm la parcursul de până acum al echipei, iar obiectivul nu poate fi decât evitarea retrogradării. Chiar şi aşa, trupa timişoreană s-a dovedit a fi o "nucă tare" pentru U Cluj în ultmele partide: "studenţii" au un singur succes în ultimele 5 directe.

La Fortuna ești premiat în fiecare zi: dacă joci online, ai cote mărite și extra-câștig pe bilete, plus promoții speciale în fiecare lună. Cashout, validare instant, combinații speciale și live streaming - toate sunt la o atingere distanță, pe site sau în aplicație. Totodată, în agenție ești "acoperit" cu Pariul Șansă și te premiem dublu dacă ești cu adevărat inspirat!

STATISTICILE PARTIDEI
  • U Cluj are 4 victorii şi un eşec în ultimele 5 partide din Liga 2
  • Ripensia are o singură victorie în ultimele 5 etape (3 eşecuri, un egal)
  • U Cluj nu are niciun egal în cele 9 meciuri jucate până acum (7 victorii, 2 eşecuri)
  • U Cluj are un singur succes în ultimele 5 confruntări cu Ripensia: 2 egaluri, 2 înfrângeri
  • 4 din ultimele 5 partide dintre Ripensia şi U Cluj au fost GG&3+ goluri
Joacă ACUM! 


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie