Ora
Cote
1.01
1000

PORTSMOUTH - SUNDERLAND: 1

15.5.2019
pic

Portsmouth primește vizita lui Sunderland pe Fratton Park, în manșa a doua a semifinalelor play-off-ului de promovare din League One (liga a treia din Anglia).

Fanii gazdelor vor face o atmosferă de vis, dar Sunderland este favorită la calificarea în finală, după 1-0 în tur. Orice gol marcat în deplasare de ''Pisicile Negre'' are un potențial decisiv!

Se întâlnesc două formații care au câștigat un singur meci din ultimele cinci disputate în campionat. Pe de altă parte, Portsmouth va face tot posibilul să țină pericolul departe de propria poartă, iar meciul se va deschide abia în repriza secundă, în funcție de scorul înregistrat pe tabelă. 

Sunderland are un bilanț bun în deplasări

Portsmouth a terminat sezonul regulat pe locul 4 (golaveraj 83-51), deși la un moment dat părea sigură de promovarea directă. Alb-albaștrii au încheiat la trei puncte de locul secund, ocupat în cele din urmă de Barnsley. Sunderland a terminat sezonul regulat pe locul 5 (golaveraj 83-51), iar pe teren propriu a pierdut un singur meci din 23! Totodată, alb-roșii au avut al doilea bilanț din campionat în ceea ce privește meciurile din deplasare: 10 victorii, nouă remize și patru eșecuri.

În prima manșă din semifinalele play-off-ului, Sunderland s-a impus pe Stadium of Light cu 1-0, grație golului marcat de Maguire în repriza a doua ('62). La scurt timp după reușita sa, Ozturk a fost eliminat din tabăra gazdă, dar Portsmouth nu a reușit să profite de superioritatea numerică. Mizăm pe un joc cu puține goluri în retur, când Sunderland va avea o abordare precaută și defensivă. 

Nu ai cont încă? Fă-ți acum! 


Nu au fost găsite articole!

🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie