Ora
Cote
1.01
1000

NEMAN GRODNO - BELSHINA: sub 2.5 goluri

9.4.2020,
Autor analiză: Alexandru Ghiurcău
pic

Vineri seară, de la ora 19:00, Neman Grodno primește vizita nou-promovatei Belshina, în etapa a 4-a din campionatul din Belarus. Gazdele sunt favorite la victorie, deși au cifre ofensive modeste în 2020.

Partida va fi una în care nu vom asista la foarte multe faze de poartă, dar asta ne poate ajuta în stabilirea unui pariu câștigător. Cel mai probabil, Neman va domina ostilitățile, în timp ce alb-negrii vor încerca să apere cât mai mult timp remiza albă. Așteptăm o victorie la limită a favoriților din Grodno.

După primele trei etape, Neman este pe locul 9 în clasament, cu o victorie, o remiză și o înfrângere (golaveraj 2-1). Cu 4 puncte, galben-verzii sunt superiori din toate punctele de vedere. Belshina este ultima clasată, cu trei înfrângeri în tot atâtea partide și golaveraj 1-5.

Runda precedentă, Neman a remizat cu Șahtior Soligorsk, în deplasare, scor 0-0, astfel că trupa din Grodno e fără gol primit în ultimele două etape. Belshina vine după 0-1 cu Zhodino și 0-1 cu Gorodeja. Interesant este că Belshina a câștigat ultimul duel direct cu Neman, 3-1, în Cupă, în 2018.

Nu au fost găsite articole!

🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie