Ora
Cote
1.01
1000
Pariaza live

MAN. CITY - MAN. UTD: 1

9.11.2018,
Autor analiză: Mădălin Răureanu
pic

Manchester City e neînvinsă în acest sezon de Premier League și întâlnește rivala United într-un moment foarte bun pentru aceasta.

"Diavolii" au câștigat la Torino, cu Juventus, în Liga Campionilor și au moral bun. Dar situația din clasament nu e deloc roz pentru ei: doar locul 7 și 3 înfrângeri în cele 11 etape. City e lider și vine după 6 victorii consecutive și 11 meciuri fără înfrângere.

Echipa lui Mourinho a legat 3 succese consecutive, toate cu 2-1, dar va avea o misiune foarte dificilă contra unei echipe care are cel mai bun atac și cea mai bună apărare: 33-4. "Diavolii" au marcat 19 goluri și au încasat 18.

Pe teren propriu, în Premier League, echipa lui Guardiola are 6 victorii în 6 meciuri. În 3 dintre acestea n-a primit gol. De fapt, City a pierdut un singur meci din ultimele 37 jucate pe teren propriu, în Premier League. Și acela a fost chiar împotriva rivalilor din Manchester.

City are cifre impresionante pe teren propriu, în campionat: 48 de goluri marcate în 18 partide jucate în 2018, o medie de 3,4 goluri marcate pe meci. Au fost peste 2,5 goluri marcate în ultimele 5 meciuri jucate de Man. City în Premier League. 

În acest sezon, United a scăpat fără gol primit doar într-un singur meci, cu Burnley.


Nu au fost găsite articole!


8-) :-& :-/ c[] ;-) *bomb* *box* *broken* *cafe* :,-(
*idea* :-D *love* *$* *poo* :-( :-O :-! :-) :-P
Nu există postări în discuţie