Ora
Cote
1.01
1000
Pariaza live

LAZIO - SEVILLA: 1

13.2.2019,
Autor analiză: Mădălin Răureanu
pic

Aflată într-o formă bună, Lazio întâlnește în 16-imile competiției specialista Europa League. Sevilla a cucerit acest trofeu de 3 ori.

Italienii au 9 meciuri la rând în Europa League în care n-au intrat la pauză în dezavantaj. În faza grupelor, Sevilla a pierdut două din cele 3 meciuri disputate în deplasare. Andaluzii nu traversează o perioadă bună: au câștigat doar două meciuri din ultimele 14 jucate în deplasare.

Deși e echipa cu cele mai multe goluri înscrise în grupe, în acest sezon de Europa League (18), Sevilla a marcat doar 4 în deplasare. 

Ciro Immobile și Wissam Ben Yedder sunt principalii favoriți să înscrie în acest meci. Vârful italian a marcat 10 goluri în acest sezon, pe teren propriu, în timp ce Ben Yedder are 19 reușite în toate competițiile.

În 12 din cele 16 partide jucate de Lazio pe teren propriu au marcat ambele echipe, la fel ca și în ultimele 7 meciuri de Europa League disputate pe Olimpico.

9 din ultimele 12 meciuri jucate de Sevilla, în toate competițiile, au avut sub 2,5 goluri marcate. În 50% din meciurile jucate de echipa spaniolă în La Liga, în acest sezon, scorul la pauză a fost 0-0.Nu au fost găsite articole!8-) :-& :-/ c[] ;-) *bomb* *box* *broken* *cafe* :,-(
*idea* :-D *love* *$* *poo* :-( :-O :-! :-) :-P
Nu există postări în discuţie