Ora
Cote
1.01
1000

K. NISHIKORI - A. MURRAY

27.09.2021 21:00,
Autor analiză: Fortuna
pic

Luni seară, după ora 23:00, doi jucători care altădată dominau partidele din circuitul ATP se întâlnesc în primul tur al turneului de la San Diego.

Kei Nishikori (54 ATP) si Andy Murray (113 ATP) se vor duela pe suprafața dură, iar japonezul este considerat favorit la pariuri.

Este și normal, având în vedere problemele medicale pe care le-a avut Murray în ultimii ani, care l-au privat de rezultatele cu care era obișnuit scoțianul. După o recuperare îndelungată ca urmare a accidentării la șold, Murray revine în circuit, dar este departe de capacitatea maximă. La fel se întâmplă și cu Nishikori, așa că vedem un adevărat duel al "suferinței" în SUA.

Ultimul turneu pe hard al japonezului a fost chiar Grand Slamul de la US Open, unde niponul a jucat și o finală (pierdută cu Marin Cilic, în 2014). La US Open, Nishikori a obținut două victorii, cu Salvatore Caruseo și Mackenzie McDonald, dar a fost eliminat fără drept de apel de Novak Djokovic: 6-7(4), 6-3, 6-3, 6-2. Totuși, am văzut prestații care îi dau speranțe lui Nishikori, un jucător cu un stil foarte îngrijit, care greșește rar, dar care nu are serviciul ca armă letală.

Nu uita să profiți de cotele mărite de la Fortuna și de promoțiile zilnice din ofertă!

Nici Murray nu este vreo "sperietoare" la serviciu, astfel că ambii sportivi își câștigă punctele prin muncă și efort, după schimburi lungi.

Tocmai de aceea ne așteptăm la un duel care poate ajunge în set decisiv, așa cum s-a întâmplat și la ultima întâlnire directă. În 2017, la Roland Garros, Murray trecea de Nishikori cu 2-6, 6-1, 7-6(0), 6-1. S-au jucat până acum 5 dueluri directe între cei doi, iar patru dintre acestea nu s-au încheiat în minimum de seturi. 

Murray vine după un turneu bun la Metz, în sală, unde i-a învins pe Ugo Humbert și Vasek Pospisil, înainte de a ceda în fața tânărului polonez Hubert Hurkacz.

Nimic n-a funcționat în jocul ofensiv al lui Murray, care a oferit 3 mingi de break și a salvat doar una dintre acestea. Pentru Andy urmează un adversar incomod, care îl va pune să alerge după multe mingi. Prin prisma prospețimii fizice, Nishikori e favorit să se califice în turul următor la San Diego. 

La Fortuna ești premiat în fiecare zi: dacă joci online, ai cote mărite și extra-câștig pe bilete, plus promoții speciale în fiecare lună. Cashout, validare instant, combinații speciale și live streaming - toate sunt la o atingere distanță, pe site sau în aplicație. Totodată, în agenție ești "acoperit" cu Pariul Șansă și te premiem dublu dacă ești cu adevărat inspirat!
Joacă ACUM! 


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie